Σάββατο 5 Απριλίου 2014

12η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού : Γαλατάσαράι - Φενέρμπαχτσε

12η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα  και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.



Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.


Το παιχνίδι είναι το Γαλατάσαραι - Φενέρμπαχτσε , που θα γίνει την Κυριακή στις 19:00.


Γαλατάσαραι


Παρότι ξεκίνησε θετικά την σαιζόν , η απόλυση του Φατίχ Τερίμ και η αντικατάστασή του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παρά την καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλείστηκε από την Τσέλσι) , στο πρωτάθλημα η Γαλατά δεν δείχνει καλά στοιχεία. Συγκεκριμένα με τον Μαντσίνι μετράει 11 νίκες, 7 ισοπαλίες, και 3 ήττες , στατιστικά που δεν είναι καθόλου καλά για κάποιον που διεκδικεί πρωτάθλημα. Μοιραία λοιπόν βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από την Φενέρ . Το πιθανότερο μάλιστα είναι να γίνουν 13 οι βαθμοί , όταν επικυρωθεί η νίκη της Φενέρ επί της Τραμπζοσπόρ στα χαρτιά.

Ο Μαντσίνι δοκίμασε διάφορα συστήματα και τον τελευταίο καιρό φαίνεται να καταλήγει στο 4-3-3. Ένα σύστημα που αποδεικνύεται προβληματικό ,αφού οι παίκτες δεν βγάζουν στο γήπεδο αυτά που ζητάει ο προπονητής. Η άμυνα επίσης έχει προβλήματα ,αφού οι αντίπαλες ομάδες δημιουργούν πολλές ευκαιρίες.


Η Γαλατάσαραι θέλει την νίκη για το γόητρο και για να αυξήσει την διαφορά της από την 3η Μπεσίκτας με την οποία ισοβαθμεί στους 50 βαθμούς.


Φενερμπαχτσέ


Μετά τον γρήγορο αποκλεισμό από το κύπελλο και την τιμωρία που δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για 2 χρόνια , η Φενέρ έδωσε βάρος στο πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα την δικαιώνουν : 19 νίκες , 3 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 26 παιχνίδια. Επιπλέον έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Αγωνίζονται με 4-3-3 , πιέζουν ψηλά με την επιθετική τριπλέτα και οι πλάγιοι μπακ ανεβαίνουν συνεχώς. Γενικά  η Φενέρ είναι πολύ αποτελεσματική και δείχνει χαρακτήρα και στα δύσκολα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία ενώ αν κερδίσουν θα ''κλειδώσουν'' τον τίτλο! Και τι καλύτερο από το να γίνει αυτό μέσα στην έδρα του μισητού αντιπάλου?



Συνοπτικά


Με πολλές ιδιαιτερότητες το παιχνίδι , σε μια έδρα που κυριολεκτικά θα ''βράζει''.

Και οι 2 θέλουν την νίκη , για διάφορους λόγους , και το κίνητρο είναι τεράστιο. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στο ποδόσφαιρο και σίγουρα το μεγαλύτερο στην Τουρκία. Και οι 2 ομάδες διαθέτουν πολύ καλό ρόστερ και το παιχνίδι αναμένεται να είναι... ''δυνατό''. 



Πιθανές ενδεκάδες






7 σχόλια:

  1. 2-0
    μπουλουτ σναινυερ

    κιτρινος φυλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2-0
    σναιντερ μπουλουτ
    κιτρινος φθλακασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1-2 Γιλμαζ - Καιτ, Εμενικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια , αμα κανει οτι κερδιζει η φενερ , το ματς δεν θα τελειωσει ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα το μελέτησα αρκετά το ματς...

    Η μελέτη μου έβγλαε φορμαρισμένη την Φενέρ και ντεφορμέ την Γαλατά. Τρία ματς χωρίς νίκη η Γαλατά και στο τελευταίο εντός έχασε.

    Πέρα του ότι υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις παικτών - προπονητή στην Γαλατά.

    Διπλό το βλέπω... Και ας μην λήξει... Θα χαρούν πιο πολύ έτσι της Φενέρ..

    1-2 προβλέπω

    Μπουράκ Γιλμάζ - Μούσα Σο - Εμενίκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2-1 ..Μπουράκ Γιλμάζ....Σνάιντερ...Σο

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκορ: 1-1

    Σνάιντερ-Εμενικε

    Marauder

    ΑπάντησηΔιαγραφή