Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Weekend Review 21-22-23-24/11/2014

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.










Ο πρωταγωνιστής

Λιονέλ Μέσι: Όλο το Σαββατοκύριακο συγκέντρωσε επάνω του τα φόντα της δημοσιότητας για άλλο ένα ρεκόρ του. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερά του, αφού με το χατ τρικ του το Σάββατο στο 5-1 επί της Σεβίλλης μπήκε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος και έγραψε για άλλη μία φορά το όνομά του με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου!



Καλύτερη ομάδα

Γιουβέντους: Καταπληκτική μπάλα για άλλο ένα παιχνίδι από την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι. Επικράτησε 0-3 μέσα στο Ολίμπικο στη Ρώμη επί της Λάτσιο, πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της στην Ιταλία για άλλη μια φορά. 2 γκολ πέτυχε ο Πογκμπά και 1 ο Τέβεζ.



Χειρότερη ομάδα

Λίβερπουλ: Πραγματικά φέτος δείχνει βαριά άρρωστη η Λίβερπουλ. Οι Reds γνώρισαν μία ήττα με κάτω τα χέρια με 3-1 μέσα στην Κρίσταλ Πάλας, παίζοντας άθλια μπάλα και δείχνοντας ότι η περσινή χρονιά ήταν απλά μία πολύ ευχάριστη αναλαμπή και ότι το κενό του Σουάρεζ αναπληρώνεται πολύ πολύ δύσκολα.



Το ματς

Σάλκε-Βόλφσμπουργκ 3-2: Καταπληκτικό ματς όπως αναμενόταν στο Γκελζενκίρχεν, ανάμεσα σε 2 αρκετά καλές ομάδες. Στο 25ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ της Σάλκε, με σκόρερ τους Τσούπο-Μότινγκ (2) και Φουχς! Η Βόλφσμπουργκ κάπου εκεί φάνηκε ότι θα διασυρθεί όμως δεν τα παράτησε. Πριν το ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 37', ισοφάρισε με τον Όλιτς. Αφού συνέχισε να πιέζει, στο 74' ο Μπέντνερ έκανε το 3-2 και το ματς απέκτησε απίστευτο σασπένς, ωστόσο η Σάλκε κατάφερε να κρατήσει μία φαινομενικά εύκολη αλλά τελικά πολύ δύσκολη νίκη!



Το γκολ

Λιονέλ Μέσι: Θα τιμήσουμε τον πρωταγωνιστή μας και θα βάλουμε το χατ τρικ του σε βίντεο! Βίντεο ΕΔΩ.



Το highlight

Xαβιέ Παστόρε: Απίθανη τρίπλα του Αργεντίνου στη νίκη της Παρί με 2-3 μέσα στη Μετς. Βίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Ακάθεκτη προς τον τίτλο η Τσέλσι, νίκησε 2-0 τη Γουέστ Μπρομ παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο. Μεγάλη νίκη της Μαν Γιουν με 1-2 στο ντέρμπι μέσα στην Άρσεναλ. Δύσκολες νίκες για Μαν Σίτι (2-1 τη Σουόνσι), Τότεναμ (1-2 τη Χαλ) και Έβερτον (2-1 τη Γουέστ Χαμ), επιτέλους... γκέλα για Σαουθάμπτον, 1-1 μέσα στην Άστον Βίλα.

-Ματσάρα ανάμεσα σε Νάπολι και Κάλιαρι (3-3), ισοπαλία στο ντέρμπι του Μιλάνου (Μίλαν-Ίντερ 1-1), δύσκολα Ρόμα και Φιορεντίνα (αμφότερες 1-2 μέσα στις Αταλάντα και Ελλάς Βερόνα αντίστοιχα), ατέλειωτη κατρακύλα για Πάρμα (ήττα 0-2 από την Έμπολι).

-Νέα παράσταση για Ρεάλ (0-4 στην Εϊμπάρ), εύκολα Ατλέτικο (3-1 τη Μάλαγα) και Μπιλμπάο (3-1 την Εσπανιόλ), ήττα για Βαλένθια (2-1 από Λεβάντε), νίκη για Βιγιαρεάλ (2-1 τη Χετάφε).

-Μπαλάρα από Μπάγερν (4-0 τη Χοφενχάιμ), γκέλα για Ντόρτμουντ (2-2 στην Πάντερμπορν), εύκολα η Λεβερκούζεν (1-3 το Αννόβερο), όπως και το Αμβούργο (2-0 την τραγική Βέρντερ), απρόσμενη εντός έδρας ήττα για τη Γκλάντμπαχ με 1-3 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου