Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Weekend Review 1-2-3/11/2014

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.










Ο πρωταγωνιστής

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Στο μεγάλο ντέρμπι της Γερμανίας μεταξύ της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ (Der Klassiker), ο σπουδαίος Πολωνός σέντερ φορ σκόραρε κόντρα στην ομάδα με τη φανέλα της οποίας έγραψε ιστορία, ισοφαρίζοντας το γκολ του Ρόις. Για την ιστορία, η Μπάγερν νίκησε 2-1 με τον Άριεν Ρόμπεν να πετυχαίνει λίγο αργότερα το νικητήριο γκολ με πέναλτι.



Καλύτερη ομάδα

Ρεάλ Μαδρίτης: Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή μέσα στο γήπεδο. Τα μεγάλα ονόματά της έχουν βρει εξαιρετική χημεία και παίζουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, τρελαίνοντας κόσμο! Έτσι, ακολούθησε άλλη μία μοναδική παράσταση των μερένχες, με νίκη 0-4 μέσα στη Γρανάδα, με μπαλάρα από τη Ρεάλ! Για την ιστορία, 2 γκολ πέτυχε ο Χάμες Ροντρίγκεζ και από 1 οι Ρονάλντο και Μπενζεμά.



Χειρότερη ομάδα

Μίλαν: Παρότι έχει κάνει κάποια καλά ματς, η Μίλαν συνεχίζει να περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη σπουδαία ιστορία της. Το βράδυ της Κυριακής έκανε μία κάτι παραπάνω από ντροπιαστική και απαράδεκτη εμφάνιση, όπου ηττήθηκε στο Σαν Σίρο με 0-2 από την Παλέρμο.



Το ματς

Άστον Βίλα-Τότεναμ 1-2: Aπίστευτη ανατροπή που δείχνει χαρακτήρα για την μεγάλη Τότεναμ μέσα στην Βίλα. Οι ''χωριάτες'' είχαν προηγηθεί μόλις στο 16' με τον Βέιμαν. Στο 66' ο Μπεντέκε έκανε τσαμπουκάδες και αποβλήθηκε. Στο 84' ο Τσαντλί ισοφάρισε για την Τότεναμ, ενώ στις καθυστερήσεις ο (συνήθης ύποπτος τον τελευταίο καιρό) Χάρι Κέιν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε ένα σπουδαίο διπλό στα ''σπιρούνια''. Βίντεο ΕΔΩ.



Το γκολ

Χάμες Ροντρίγκεζ: Απίστευτη γκολάρα του Κολομβιανού, που σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του και αποδίδει εξαιρετικά, στην παράσταση της Ρεάλ επί της Γρανάδα. Βίντεο ΕΔΩ.



Το highlight

Κριστιάνο Ρονάλντο: Όπως καταλαβαίνετε, η εκπληκτική παράσταση της Ρεάλ επισκίασε το Σαββατοκύριακό μας, παίρνοντας μέρος μάλιστα σε 3 από τα 6 ''βραβεία'' μας. Στο highlight έχουμε τοποθετήσει τη μαγική ασίστ με τακουνάκι του Ρονάλντο. Βίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Από γκέλα σε γκέλα η Λίβερπουλ, αφού έχασε 1-0 από τη Νιούκαστλ. 3άρα για Άρσεναλ κόντρα στη Μπέρνλι, δύσκολη νίκη με 2-1 της Τσέλσι επί της ΚΠΡ, χορταστική ισοπαλία (2-2) μεταξύ Στόουκ και Γουέστ Χαμ.

-Μεγάλη νίκη της Νάπολι με 2-0 επί της Ρόμα, σπουδαίο ματς στο Ούντινε (Ουντινέζε-Τζένοα 2-4), ήττα ντροπής για Ίντερ (2-0 από Πάρμα), συνεχίζει ακάθεκτη η Λάτσιο (4-2 την Κάλιαρι), νίκη για Γιουβέντους (0-2 την Έμπολι).

-Απρόσμενη ήττα με 0-1 για τη Μπαρτσελόνα από τη Θέλτα, ευρεία νίκη με 4-2 της Ατλέτικο επί της Κόρδοβα, μεγάλη νίκη της Βαλένθια (1-3) μέσα στη Βιγιαρεάλ.

-Συνεχίζει ακάθεκτη η Γκλάντμπαχ (3-1 τη Χοφενχάιμ), 4άρα της Βόλφσμπουργκ μέσα στη Στουτγάρδη, ήττα για Λεβερκούζεν (1-0) απ' το Αμβούργο, νίκη με 1-0 της Σάλκε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

-Ισόπαλο (1-1) το μεγάλο ματς στη Γαλλία μεταξύ Λιλ και Σεντ Ετιέν, νίκες για Παρί (1-2 τη Λοριάν), Μαρσέιγ (2-1 τη Λανς), Λυών (1-3 τη Νις), Μπορντό (2-1 την Τουλούζ), ματσάρα μεταξύ Μετς και Καέν (3-2), με την Μετς να βάζει το νικητήριο γκολ (Μαλουντά με πέναλτι) στο 90'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου