Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (29/30-3-2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη . . .



Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 υπάρχει στο πρόγραμμα το ντέρμπι της Καταλανίας. Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα λοιπόν σε έναν αγώνα που κάθε φορά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως από την πλευρά των οπαδών της Εσπανιόλ. 

Στις 19:30 την ίδια μέρα (Σάββατο) υπάρχει ένα σπουδαίο παιχνίδι για την Premier League. Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Η Μαν Σίτι βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης και η Άρσεναλ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της τόσο για τον τίτλο όσο και για την δεύτερη θέση.

Την Κυριακή στις 19:00 υπάρχει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα. Σπόρτινγκ Μπράγκα - Μπενφίκα. Η Σπόρτινγκ Μπράγκα επιδιώκει την είσοδό της στις ευρωπαϊκές θέσεις της βαθμολογίας και η Μπενφίκα να διατηρήσει την απόστασή της από τους διώκτες της (Σπόρτινγκ Λισ και Πόρτο).

Το βράδυ της Κυριακής το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μεγάλα παιχνίδια σε Ιταλία και Γαλλία αντίστοιχα . . .

Στις 21:45 στην Ιταλία θα διεξαχθεί το Νάπολι - Γιουβέντους. Με την Γιουβέντους ουσιαστικά να έχει "καθαρίσει" την υπόθεση πρωτάθλημα αλλά να μην θέλει να δώσει δικαιώματα. Από την άλλη η Νάπολι θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League την σαιζόν 2014-2015.


Τέλος στις 22:00 ένα σπουδαίο ντέρμπι θα διεξαχθεί στην Γαλλία. Ο λόγος για το Λυών - Σεντ Ετιέν. Όποιος γνωρίζει έστω και λίγα δεδομένα του Γαλλικού πρωταθλήματος ξέρει την αντιπαράθεση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και στους οπαδούς τους. 

3 σχόλια: