Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (15-16/3-2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη .


Στην Γερμανία το βράδυ του Σαββάτου στις 19:30 διεξάγεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Μπάγερν Μονάχου - Μπάγερ Λεβερκούζεν. Με τους Βαβαρούς να είναι φυσικά το θεωρητικό φαβορί και την Μπάγερ Λεβερκούζεν να προέρχεται από μία μέτρια ως κακή αγωνιστική περίοδο.

Στην Αγγλία και την Premier League το απόγευμα της Κυριακής στις 15:30 διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό - διαχρονικά - παιχνίδι. Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Λίβερπουλ, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να παραμείνουν όσο το δυνατό πιο κοντά στην Τσέλσι.

Αφού τελειώσει το παραπάνω παιχνίδι, διεξάγεται άλλο ένα άκρως σημαντικό ματς, το απόλυτο Λονδρέζικο ντέρμπι. Τότεναμ - Άρσεναλ στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής. Μεγάλο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Η Άρσεναλ δεν θα έχει και τον Μεσούτ Οζίλ.

Στην χώρα μας, την Ελλάδα στις 19:30 την Κυριακή διεξάγεται το απόλυτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. ΆΡΗΣ - ΠΑΟΚ λοιπόν.  Φυσικά στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες αυτό το ντέρμπι έχει χάσει την αίγλη του παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένα ηχηρό ματς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου