Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Επιφυλακτικό παιχνίδι στην Αγγλία

Σήμερα το μενού έχει δύο αγώνες από το Champions League και κάποιους αγώνες από τις μικρές Αγγλικές κατηγορίες. Το Champions League ούτε που αφορά στοιχηματικά, οπότε μελέτησα τα Αγγλικά παιχνίδια ως συνήθως.

Το συμπέρασμά μου είναι ότι τα παιχνίδια εκεί είναι πολύ δύσκολα γιατί οι "φόρμες" των ομάδων αρκετών ζευγαριών είναι σχεδόν ίδιες. Οπότε, λίγο το ένστικτο, λίγο το κίνητρο των ομάδων θα παίξουν ρόλο στις τελικές μας επιλογές . . .

Τρία σημεία επέλεξα για απόψε το βράδυ από την Αγγλία, αλλά αρκετά επιφυλακτικά. Δεν μου πολύ αρέσει η βραδιά. Απλά συμφωνώ με κάποιες αποδόσεις και επέλεξα αυτά τα σημεία.

Από το Chmapionship κρατάω το διπλό της Μπόρνεμουθ στο 2,62 μέσα στην Τσάρλτον. Εδώ έχω καλύτερη φόρμα για την Μπόρνεμουθ. 3-2-1 στα τελευταία έξι ματς κόντρα στο 1-2-3 της Τσάρλτον, 2-1-0 στα τρία τελευταία κόντρα στο 0-2-1 της Τσάρλτον και στα τελευταία εκτός έδρας ματς η Μπόρνεμυοθ έχει κερδίσει τα δύο. Με πείθει κάπως. Συν τοις άλλοις η Τσάρλτον είναι τρεις πόντους κάτω από την ζώνη (έχει 3-4 ματς λιγότερα βέβαια), οπότε σε κάποια σημεία του αγώνα πιθανόν να ανοιχτεί (αν όχι από την αρχή). Κάπου εκεί η καλύτερη Μπόρνεμουθ πιστεύω να κάνει την ζημιά...

Από την League Two, κρατάω το διπλό της Μπέρι στο 2,70 μέσα στην Τορκί. Εδώ το σκεπτικό μου διαμορφώνεται διαφορετικά. Πρώτα απ' όλα έχω μία ομάδα (Μπέρι) που δεν χάνει (2-3-1 στα έξι τελευταία και 0-3-0 στα τρία τελευταία).. Επίσης, έχω μία ομάδα (Τορκί) που κερδίζει αραιά και που. Ή να το θέσω αλλιώς, συνήθως χάνει (1-1-4 στα έξι τελευταία και 1-0-2 στα τρία τελευταία). Φόρμα δεν έχω..

Βλέποντας, όμως, την Τορκί να απέχει οκτώ πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού και να μένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές για το φινάλε, σκέφτομαι ότι θα κυνηγήσει την νίκη. Οπότε είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί, να παίξει επιθετικά. Πράγμα το οποίο σημαίνει πολλά κενά στην ήδη προβληματική άμυνα της. Αυτά τα κενά πιστεύω και θέλω να εκμεταλλευτεί η σκληροτράχηλη (για τα δεδομένα της κατηγορίας) Μπέρι.

Τέλος, πάλι από την League Two κρατάω το διπλό της Γουίκομπ κρατάω στο 4,00 μέσα στην Τσέλτεναμ. Ούτε εδώ έχω φόρμα. Εδώ με "έψησε" καθαρά και μόνο η μεγάλη απόδοση του διπλού. Και εξηγούμαι... Στα έξι τελευταία ματς η Τσέλτεναμ έχει απολογισμό 3-2-1, ενώ η Γουίκομ 3-1-2 (στα ίδια επίπεδα περίπου). Στα τρία τελευταία η Τσέλτεναμ έχει 1-2-0 και η Γουίκομ 1-0-2 (πάλι κοντά. Δύο βαθμούς παραπάνω η Τσέλτεναμ). Στα τελευταία τρία ματς εντός/ εκτός για την κάθε μία η μεν Τσέλτεναμ έχει 2-0-1 και η δε Γουίκομ 1-1-1 (πάλι μόλος δύο βαθμούς διαφορά). Και στον γενικό απολογισμό η Τσέλτεναμ έχει 5-8-5 εντός και η Γουίκομ  5-6-6 εκτός (στα ίδια επίπεδα πάλι).

Με όλα αυτά τα νούμερα προσωπικά περίμενα μοιρασμένες αποδόσεις (κάπου στο 2.70 - 2.80 η Τσέλτεναμ και στο  2.90-3.00 η Γουίκομ). Και βλέπω 2,10 την Τσέλτεναμ και 4,00 την Γουίκομ. Λες και η μια είναι η τοπ φορμαρισμένη και η άλλη η χάλια. Κρατάω το διπλό καθαρά και μόνο λόγω απόδοσης και τίποτα άλλο.

Δεν είμαι τόσο ζεστός όπως την περασμένη Τρίτη που ήρθε καλό ταμείο. Σήμερα είναι δύσκολα τα σημεία και ακόμα κι αν δεν ποντάρουν κάποιοι ακόμη καλύτερα. Προσωπικά θέλω να δοκιμάσω (μέσα στα πλαίσια που με παίρνει βέβαια) τις τύχες μου και σήμερα στην Αγγλία γι' αυτό ποντάρω κάτι...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 573,9 μονάδες
Κέρδη (15-3-2014): - μονάδες
Υπόλοιπο: 573,9 μονάδες

Ποντάρισμα (18-3-2014):

Trixie (2-3): Μπόρνεμουθ 2 (2.62.) - Μπέρι 2 (2.70) - Γουίκομ 2 (4.00). Με 10 μονάδες τις δυάδες και 5 μονάδες την τριάδα. Σύνολο: 35 μονάδες.

Συνολικό ποντάρισμα: 35 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 538,9 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου