Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (22/23-3-2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη .


Το Σάββατο στις 14:45 υπάρχει ένα σπουδαίο Λονδρέζικο ντέρμπι. Τσέλσι - Άρσεναλ σε έναν αγώνα που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον των δύο ομάδων. Η Άρσεναλ με Χ2 μένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, ενώ η Τσέλσι με νίκη αποκτά προβάδισμα τουλάχιστον απέναντι στους "κανονιέρηδες".

Την Κυριακή στις 19:30 οι φίλοι του Ιταλικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας. Νάπολι - Φιορεντίνα σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα είναι πεσμένες ψυχολογικά από τον αποκλεισμό τους στο Europa League. Παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν η μία να διατηρηθεί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και η άλλη να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες της για την τρίτη θέση.

Τέλος το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των ντέρμπι. Μαδριλένοι εναντίον Καταλανών, Ρεάλ εναντίον Μπάρτσα στην τελευταία ευκαιρία της Μπαρτσελόνα να διατηρηθεί στο κυνήγι του τίτλου. Η Ρεάλ με νίκη εκμηδενίζει τις πιθανότητες της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου