Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

11η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού : Νάπολι - Γιουβέντους

11η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα  από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.



Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Το παιχνίδι είναι το Νάπολι - Γιουβέντους , που θα γίνει Κυριακή  στις 21 : 45 .



Η Νάπολι θέλει να διατηρηθεί στην 3η θέση ,  10 βαθμούς πάνω από την 4η Φιορεντίνα , ενώ  η Γιουβέντους βρίσκεται σταθερά στην πρώτη.


Νάπολι


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν 4 φορές απέναντι στην Κατάνια την προηγούμενη αγωνιστική με τους Ζαπάτα , Καγιεχόν και Ενρίκιε. Ήταν η πρώτη φορά εδώ και 6 αγωνιστικές που η Νάπολι κατάφερε να σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Ο Μπενίτεθ ελπίζει ότι οι παίκτες του θα καταφέρουν να σκοράρουν και απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους.

** Ζουνίγκα και Ράφαελ είναι τραυματίες ενώ οι Μάγκιο και Μέρτενς κάνουν αποθεραπεία και δεν θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την Γιουβέντους.



Γιουβέντους


Η Γιουβέντους πραγματοποίησε την 15η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της , αφού επικράτησε δύσκολα με 2-1 ενάντια στην Πάρμα. Και τα 2 γκολ πέτυχε ο Τέβες.

Στις δηλώσεις του ο Κάσερες ανέφερε ότι οι παίκτες άρχισαν να κουράζονται αλλά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.  Ο προπονητής της Γιουβέντους   συμφώνησε λέγοντας πως οι πολλοί τραυματισμοί τον αναγκάζουν να χρησιμοποιεί τους ίδιους παίκτες για πολύ περισσότερο χρόνο από ότι θα ήθελε , με τους αγώνες να είναι πολλοί και συνεχείς.

**Τραυματίες είναι οι Μπαρτζάλι , Πελούσο , Ογκμπόνα (οι μισοί αμυντικοί της ομάδας) και ο  Πέπε. Σε αυτούς προστίθεται και ο Τέβες που είναι τιμωρημένος.



  • Η Γιουβέντους έχει να κερδίσει εκτός έδρας την Νάπολι από το πρώτο ματς της περιόδου 2000-2001.

  • Στις νίκες , η Νάπολι έχει μικρό προβάδισμα με 21 έναντι 20 της Γιουβέντους , ενώ στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Πιθανές ενδεκάδες








7 σχόλια: