Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

10η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού: Real Madrid - FC Barcelona

Δέκατη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.

Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .


Στις 22:00 το βρτάδυ θα διεξαχθεί το ντέρμπι των ντέρμπι. Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Ευρώπης την τελευταία πενταετία. Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα σε μία τιτανομαχία που ως συνήθως κρίνει πολλά. Αυτή την φορά όμως θα κρίνει περισσότερα . . .

Και τούτο διότι η Ρεάλ με νίκη αφήνει την Μπαρτσελόνα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος (στο -7 αν κερδίσει, οπότε πολύ δύσκολα η Μπαρτσελόνα θα απαντήσει) ενώ αντίθετα αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει βάζει "φωτιά" στο πρωτάθλημα (πλησιάζει την Ρεάλ στον έναν βαθμό). Μεταξύ μας τώρα, η Ατλέτικο θα είναι με τους Καταλανούς απόψε (αφού με νίκη των Καταλανών και νίκη δικιά της θα είναι πρώτη και πάλι).

Τις δύο ομάδες τις γνωρίζετε οπότε τα λόγια είναι περιττά. Ο Κχεντίρα και ο Αρμπελόα θα λείψουν από την Ρεάλ ενώ από την Μπαρτσελόνα μόνο ο Πουγιόλ.

Δώστε τις προβλέψεις σας σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού που μπορείτε να διαβάσετε στα λινκ της εισαγωγής.

4 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει αγχωτικό παιχνίδι και στο τέλος επειδή η Μπαρτσελόνα θα είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει την νίκη θα ανοιχτεί και θα φάει το γκολ.

    Οπότε προβλέπω:

    Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη Ρεάλ Μαδρίτης

    Ακριβές σκορ: 2-1

    Σκόρερ: Ρονάλντο - Μπέϊλ - Μέσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαρτίου 23, 2014

    Νικη Ρεάλ 2-1

    Με σκόρερ τους Μπέιλ-Ρονάλντο-Φάμπρεγκας..

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαρτίου 23, 2014

    2-2

    Ρονάλντο, Μπενζεμά - Μέσσι

    Marauder

    ΑπάντησηΔιαγραφή