Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Nick: Πρώτο άρθρο με επιλογές

Καλησπέρα σε όλους. Αφού ο φίλος μου ο Τζιμ με προσέγγισε δεν θα μπορούσα παρά να δεχτώ την πρότασή του. 

Έτσι, απο δω και πέρα, από αυτήν εδώ τη στήλη θα συζητάμε και θα προτείνουμε σημεία από Bundesliga, Zweite Liga και Ελβετία (Swiss super League). Σήμερα, στο πρώτο μου άρθρο, το κουπόνι είναι μεγάλο και έχει κάποιες επιλογές.

Να ξεκαθαριστεί ότι προτείνονται και θα προτείνονται σημεία μόνο από Σάββατο και Κυριακή. Παρασκευή και Δευτέρα για μένα δεν υπάρχουν στοιχηματικά, δεν έχω κερδίσει ούτε μία φορά τέτοιες μέρες.

Λοιπόν, ας αφήσουμε τα πολλά λόγια και ας πάμε στις προτάσεις μας.

Σαλκε-Φορτουνα goal goal: Η χαρά του g/g η Σάλκε, ομάδα όσα βάλω κι όσα φάω, με καλά πρόσωπα μεσοεπιθετικά, ειδικά με την απόκτηση του Μπάστος, με 8 goal goal στα τελευταία 11 παιχνίδια. 4 g/g στα 6 τελευταία ματς η Φορτούνα, η οποία στην αρχή είχε την καλύτερη άμυνα, αλλά σταδιακά τρώει γκολ σχεδόν σε κάθε ματς, αλλά έχει καλή επίθεση. Στο 1,65 η απόδοση στον ΟΠΑΠ (εγώ μόνο εκεί παίζω).

Μπραουνσβαιγκ-1860 Μ. 1: 1η και σε πολύ καλή φόρμα η Μπραουνσβάιγκ, προσφέροντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Από την άλλη, τον Μόναχο 1860 με 1-3-2 στα τελευταία 6 παιχνίδια, δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει φάσεις, και ειδικά να σκοράρει. 1,75 απόδοση.

Τουν-Σιον over: Η Σιόν, παρόλο που είναι 3η στη βαθμολογία, με καλή επίθεση, έχει πολλά αμυντικά κενά γιατί παίζει πολύ ανοιχτά, ενώ η Τουν, παρόλο που είναι προτελευταία με κακή άμυνα, έχει καλή επίθεση. Άρα, όλα συγκλίνουν στο over. Στο 1,90 η απόδοση.

Σαφώς και υπήρχαν πολλές άλλες επιλογές, αλλά από κάθε πρωτάθλημα επέλεξα μία, έτσι θα κάνω και κάθε φορα. Έτσι, καταλήγοντας:

236. Σάλκε-Φορτούνα g/g 1,65
274. Μπραουνσβάιγκ-1860 Μ. 1 1,75
277. Τουν-Σιόν over 1,90


ΠΡΩΤΗ ΚΑΒΑ: 22/2/2013
ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΗΜΕΡΑΣ: 40 μονάδες (σε όλη την 3αδα)
ΤΡΕΧΟΝ ΠΟΣΟ: 1.000 μονάδες

6 σχόλια:

  1. Καλη αρχή Nick...

    Πάντα επιτυχίες...

    Η αγάπη σου για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω Jim.

    Το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο ειναι μεγαλη καψουρα γιατι εκει ειναι το πραγματικο ποδοσφαιρο. Εκει μπορεις να απολαυσεις το μεγαλειο του αθληματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιες επιλογες ρε nick...αντε και καλο ταμείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλή αρχή Nick, τύχη + διάβασμα = ταμείο... Μόνο επιτυχίες φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή