Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Διαφορετικό παιχνίδι σήμερα

Καλημέρα σε όλους. Πλούσιο το πρόγραμμα και σήμερα Κυριακή με πολλά και σημαντικά παιχνίδια σε ολόκληρη την Ευρώπη. Χθες, η νίκη και μόνο της Μπάρνσλεϊ με απόδοση 5.25, μου έδωσε πίσω όλο το ποσό που ποντάρισα και κάτι ψιλά για κέρδος. Χθες, η αγωνιστική της Premier League ήταν γεμάτη αγωνία, πάθος και κυρίως πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι υπήρξαν και πολλές αλλαγές αποτελεσμάτων στο τέλος. Αυτά, για να μην έχουμε το νου μας μόνο στο στοίχημα . . .

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα. Τα κοίταξα από δω, τα κοίταξα από κει. Έψαξα τις μπόμπες της Ουτρέχτης, της Ράγιο Βαγιεκάνο, της Μπέτις... Ακόμα και της Λίβερπουλ... Αλλά τελικά, δεν πείστηκα..

Η Ουτρέχτη πηγαίνει σε μια έδρα (Τβέντε) που είναι αήττητη. Και δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της. Η Ράγιο δεν θα έχει τον καλύτερο της παίκτη (τον Πίτι). Κρίμα, γιατί αυτό το σημείο το είχα σημειωμένο από την περασμένη Δευτέρα. Θα είναι το τρίτο ματς για την Σεβίλλη μέσα σε έξι 24ωρα. Αλλά για να παίξω σημείο, ισοδύναμο με 6-6.5 μονάδες, θέλω όλα τα δεδομένα μου, να είναι θετικά. Όταν δεν έχω τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, κάτι δεν πάει καλά...

Η Μπέτις και σε πτώση φαίνεται να είναι στα τελευταία δύο ματς και η Ατλέτικο θα έχει έτοιμο τον Φαλκάο. Και η Λίβερπουλ, δεν με πείθει στα εκτός. Θα χρειαστεί πολύ τύχη για να κρατήσει στο Μάντσεστερ...

Οπότε, αφήνω όλα τα μεγάλα στην άκρη και πάω σε πιο συμβατικές επιλογές. Λυών, Τότεναμ, Σοσιεδάδ over και goal goal... Αυτά τα τέσσερα κρατάω.

Η Τότεναμ, είναι πολύ καλύτερη της Γουέστ Μπρομ. Η τελευταία, είναι και ντεφορμέ. Της λειπει και ο Λουκάκου. Η Τότεναμ, έκανε τις γκέλες της εκτός έδρας. Στο 2.20 είναι επιλογή.

Η Λυών κι' αυτή είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι η Αζαξιό. Η Αζαξιό, μετράει τρεις σερί ισοπαλίες μέσα στο 2013 και η Λυών έχει δύο νίκες εκτός έδρας και μία ισοπαλία εντός. Το 2,05 του διπλού είναι καλό.

Σοσιεδάδ over και goal goal. Αν δείτε τα στατιστικά των δύο ομάδων, θα προσέξετε ότι στα τελευταία 5 ματς σκοράρουν και δέχονται γκολ ανελλιπώς και οι δύο. Στο σημερινό ματς, θα έχουν απουσίες και οι δύο. Η Μαγιόρκα, θα ψάξει το γκολ γιατί θέλει νίκες σιγά - σιγά και η Σοσιεδάδ θα βρει χώρους. Το 1,83 του over και η ίδια απόδοση για το goal goal αποτελούν επιλογές.

Πως θα παίξω ; ; ; Θα κάνω ένα παράξενο παιχνίδι. Ανακύκλωσης, θα το χαρακτήριζα. Θα πάρω σε μια δυάδα την Τότεναμ και στην άλλη την Λυών και θα τις δέσω την μία με το over της Σοσιεδάδ και την άλλη με το goal goal της Σοσιεδάδ. Μετά, θα παίξω μια δυάδα την Τότεναμ με την Λυών και τέλος θα παίξω μια τριάδα την Τότεναμ, την Λυών και το goal goal της Σοσιεδάδ.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Ποντάρισμα (2/2/2013): 60 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 850,10 μονάδες
Κέρδη (2/2/2012): 68,25 μονάδες
Υπόλοιπο: 918,35 μονάδες
Ποντάρισμα (3/2/2013):
Δυάδα - παρολί 1: Τότεναμ - Σοσιεδάδ goal goal (3.84) Χ 15 μονάδες
Δυάδα - παρολί 2: Λυών - Σοσιεδάδ Over 2.5 (3.90) Χ 14 μονάδες
Δυάδα - παρολί 3: Τότεναμ - Λυών (4.41) Χ 12.5 μονάδες
Τριάδα - παρολί: Τότεναμ - Λυών - Σοσιεδάδ goal goal (8.37) Χ 7 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 48,50 μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 869,85 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου