Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Jimlaw: Με μονά αποδεκτά

Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε την προσπάθεια μας, κόντρα στο «θηρίο» του στοιχήματος.  Άλλα πρωταθλήματα συνεχίζουν, άλλα βρίσκονται σε παύση. Οι προσθήκες των παικτών στις ομάδες συνεχίζονται και έτσι υπάρχουν αλλαγές στα ρόστερ. Όλα αυτά πρέπει να μας κάνουν ιδιαίτερα προσεκτικούς. Καλή μελέτη, προσεκτικό διάβασμα, πριν ποντάρουμε.

Ο Γενάρης, είναι από τους πιο δύσκολους μήνες παραδοσιακά. Γιατί ; ; ; Το ανέφερα και παραπάνω. Πολλά πρωταθλήματα προέρχονται από διακοπή και οι φόρμες των ομάδων χάνονται, πολλές ομάδες κάνουν μεταγραφές και αλλάζουν τα δεδομένα. Αν προσθέσουμε σ’ όλα αυτά και τον καιρό, τότε καταλαβαίνουμε το γιατί είναι πολύ δύσκολος μήνας.

Δεν σκοπεύω να ανοίξω το παιχνίδι μου, μέσα σ’ αυτόν τον μήνα. Όσοι είστε κερδισμένοι θα σας συμβούλευα να κάνετε το ίδιο και ακόμα καλύτερα να ην ποντάρετε καθόλου.

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, λοιπόν… Αρχικά κράτησα: Έβερτον goal goal, Φούλαμ Over, Πιτέρμπορο, Γιόβιλ, Ντονκάστερ, Όξφορντ, Πορτ Βέϊλ, Νορθάμπντον, Μαγιόρκα, Βαλένθια Over και Πεσκάρα.

Στη  συνέχεια άφησα έξω κάποια σημεία.

Αφήνω έξω τα τρία μικρά ειδικά στοιχήματα. Έγραψα την γνώμη μου, δεν σημαίνει ότι τα ποντάρω όμως. Αφήνω στην άκρη την Γιόβιλ (ασφαλώς και είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Και η Σέφιλντ Γιουν, είναι πολύ καλή). Αφήνω και την Ντονκάστερ (έχει όλα τα φόντα για το διπλό, αλλά η απόδοση της δεν κολλάει με τον τρόπο που θα κινηθώ).

Θα αφήσω και την Πεσκάρα. Προσέξτε όμως. Μιλάμε για σημείο fun bet. Όποιος θέλει το ποντάρει. Η απόδοση της είναι στο 13,00. Είναι σε καλή φάση και η Ίντερ σε πτώση και συν τοις άλλοις δεν θα έχει τους βασικούς της αμυντικούς. Το 13,00 είναι καθαρά υποτιμητική απόδοση για την Πεσκάρα.

Προχωράω, λοιπόν σ’ αυτές που κρατάω. Πέντε ομάδες κρατάω. Όλες για μονά αποδεκτά.

Πιτέρμπορο (παλεύει όλα της τα ματς και το τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα σημείωσε άνοδο. Μετράει τέσσερις νίκες, στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Η Νότιγχαμ, είναι μέτρια. Και μάλιστα αποτελεί περίπτωση. Γιατί ; ; ; Είναι από τις ομάδες που ενώ άλλαξαν προπονητή, υπάρχουν πολλές μουρμούρες και αρνητικά σχόλια. Δεν είναι αγαπητός ο Μακ Λις στο City Ground. Αποκλείστηκε και από την Όλνταμ, ομάδα League one στο Κύπελλο, δέχτηκε και τριάρα από την Μπλάκμπερν στο τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος και το κλίμα είναι άσχημο. Το 4,50 είναι πολύ υψηλή απόδοση).

Όξφορντ (βρίσκεται σε άνοδο. Σε φόρμα. Έχει τρείς σερί νίκες. Και μάλιστα είναι αποτελεσματική και στα εκτός έδρας. Η Μπράντφορντ, έχει τρία ματς στο πρωτάθλημα να κερδίσει και συν τοις άλλοις, τα συνεχόμενα παιχνίδια της σε fa cup Και Leaguecup, της δημιουργούν κούραση και κατά συνέπεια μεταπτώσεις στην απόδοση της. Το 4άρι είναι πολύ καλό).

Νορθάμπντον (και αυτή είναι σε άνοδο. Και η Τσέστερφιλντ δείχνει σημάδια πτώσης. Δείχνει ότι βρίσκεται σε ντεφορμάρισμα. Καλό το 3.25).

Πορτ Βέϊλ (καταρχήν, να πω ότι είναι ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της league two. Πραγματικά, αν ήμουν κάτοικος Βρετανίας και μου έλεγαν πιο ματς θέλω να δω, αυτό θα διάλεγα. Ούτε το Μαν Γιουν-Λίβερπουλ, ούτε το Άρσεναλ-Μαν Σίτυ. Όταν είδα στο 3.75 το διπλό ξαφνιάστηκα. Ίσες ομάδες είναι. Και μάλιστα, η Τζίλιγχαμ στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς δεν κερδίζει. Έχει 0-1-2. Η Πορτ Βέϊλ, πάντα επικίνδυνη και δυνατή στα εκτός. Το 3.75, αξίζει).

Μαγιόρκα (επιτέλους αρχίζει να παίζει σύμφωνα μ’ αυτό που μπορεί. Και επιτέλους, η άφιξη του Καπαρός, πιάνει τόπο. Σε άνοδο η ομάδα. Φάνηκε αυτό από το διπλό στο Βιγιαμαρίν ης Μπέτις πριν τις γιορτές. Φάνηκε και στον αγώνα με τη Ατλέτικο. Και πολύ περισσότερο φάνηκε στον μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου στον Πιθχουάν όπου ενώ έχανε 1-0, από την Σεβίλλη, γύρισε το ματς και κέρδισε 1-2. Ενίσχυσε την ψυχολογία της και απέδειξε ότι βρίσκεται σε άνοδο.

Η Βαγιαδολίδ, δεν θα έχει τον πολύ καλό Μανούτσο, επιθετικά συν άλλους δύο παίκτες σε κέντρο και άμυνα που αποτελούν επιλογές. Και συν τοις άλλοις είναι και σε πτώση. Τρείς ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς έχει. Το 3.80, είναι πολύ υψηλό).

Δεν τίθεται ερώτημα στο πως θα παίξω… Πέντε μονά και οπλισμένο το live betting για κάλυψη, αν ευνοηθούμε από την εξέλιξη…

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Ποντάρισμα (12/1/2013):
Μονά αποδεκτά
Μπράντφορντ – Όξφορντ 2 (4.00) Χ 16 μονάδες
Τζίλιγχαμ – Πορτ Βέϊλ 2 (3.75) Χ 17 μονάδες
Τσέστερφιλντ – Νορθάμπντον 2 (3.25) Χ 19.5 μονάδες
Νότιγχαμ – Πιτέρμπορο 2 (4.50) Χ 14.5 μονάδες
Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα 2 (3.80) Χ 17 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 84 μονάδες
Υπόλοιπο: 916 μονάδες

6 σχόλια:

  1. Να σαι καλά Νικ..

    Εσύ τι πονταρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω εβαλα μια ψιλη σε 3αδουλα Γιουβε-Μπετις οβερ-Λυον και σε μονο αποδεκτο 7+ Μαν Γιουν-Λιβερπουλ. Πως με βλεπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μπέτις, είναι περισσότερο να την κυνηγας στα εκτός. Στα εντός γκελάρει. Και η Λεβάντε είναι πολύ επικίνδυνη εκτός.

    Στην Γιούβε, να σου πω την αλήθεια, ψάχτηκα για τον άσο της Πάρμα, αλλά το άφησα. Έχει πολλές απουσίες η Πάρμα. Μην ξεχνάς ότι είναι η μόνη αήττητη εντός εδρας ομάδας της Ιταλίας.

    το 7+ της Μαν Γιουν πόσο το δίνει; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Μπετις οβερ την επαιξα.
    9,00 το δινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίζει κλειστά η Λεβάντε εκτός. Γι αυτο το φοβαμαι.

    Το 9άρι στο +7 του Μαν Γουν-Λιβερπουλ καλα εκανες και το επαιξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή