Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Jimlaw: Ένα μονό αποδεκτό

Καλησπέρα. Το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας (στοιχηματικά) δεν ήταν από αυτά που αφήνουν κέρδη. Αυτό, που θα έχουμε να θυμόμαστε θα είναι το διπλό της Νις. Σημείο των 5,50 μονάδων που ήταν καθαρό λάθος των μπουκ. Αλλά, προσέξτε κάτι… Μπορεί να είχα συνολικά το σουκού 3/10 εύστοχα σημεία, αλλά με τον τρόπο που τα πόνταρα δεν βγήκα και πολύ χαμένος.. Συνολικά, πόνταρα 127,5 μονάδες το σουκού και πήρα πίσω τις 105,45… Δηλαδή, πήρα πίσω το 83% περίπου του συνολικού μου πονταρίσματος…

Αυτό, δεν είναι καθαρή ήττα. Είναι μία μικρή ζημία. Όταν παίρνεις πίσω το 83% του συνολικού σου πονταρίσματος δεν έχασες. Απλά, είχες μικρές απώλειες. Το 3/10 γενικά, μπορεί να φαίνεται σε κάποιους πολύ μικρό ποσοστό ευστοχίας αλλά η ουσία είναι ότι έστω και μ’ αυτό το ποσοστό δεν είχα μεγάλη ήττα.

Και όταν με 30% ευστοχία στα σημεία, καταφέρνω να μην χάσω ολικά και να έχω μόνο μικρές απώλειες, τότε δεν είναι άσχημα. Γιατί, το ποσοστό του 30%, θα ανέβει… Θα γίνει 40%, θα γίνει 50%, 60%... Και εκεί θα έρθουν τα κέρδη.

Πρωτίστως, αυτό που με νοιάζει όταν παίζω στοίχημα είναι ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κερδίσω ή πόσα θα κερδίσω. Με ενδιαφέρει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ. Ή αν χάσω, να είναι μια ήττα μικρή.

Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ποντάρει κάποιος. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο ποια σημεία ποντάρει, αλλά πως τα ποντάρει. Τα ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ, είναι από τα πιο σημαντικά «όπλα» των παικτών. Μ’ αυτά, ποντάρουμε με τις μικρότερες πιθανότητες εναντίον μας (με 1/3). Πολύ σημαντικό. Και φυσικά, σε εποχές δύσκολες στοιχηματικά (όπως τώρα, τον Γενάρη) το «όπλο» αυτό των μονών αποδεκτών, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, υπάρχουν κυρίως αγώνες Κυπέλλων. Και λίγα ματς από τις μικρές Αγγλίας. Προσέξτε ξανά τον καιρό στην Βρετανία. Ήδη, έχουν αναβληθεί αρκετά ματς από την Conference.

Σήμερα, θα σταθώ σε ένα και μόνο σημείο. Σε έναν αγώνα Κυπέλλου. Θα κρατήσω το διπλό της Λάτσιο. Είτε στο Draw No Bet (στοίχημα χωρίς ισοπαλία), είτε στο ξερό διπλό. Όπως θέλετε… 6,5 δίνει το ξερό διπλό και 4,8 το DNB.

Είναι σημείο κυρίως ειδησεογραφικό. Η Γιουβέντους, έχει πάρα πολλές απουσίες και συν τοις άλλοις θα μείνουν έξω και κάποιοι ακόμη βασικοί. Νωρίς το μεσημέρι που διάβαζα το ρεπορτάζ, μέτρησα κάπου στους οκτώ βασικούς απόντες. Συνολικά, αυτοί οι απόντες συνθέτουν τα 26 γκολ από τα 45 περίπου που σημείωσε φέτος η «Κυρία».

Ακόμα και ο Μαρκίζιο, που προορίζεται για βασικός απόψε είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Τελευταίες ώρες θα κριθεί η συμμετοχή του. Και πέρα από όλα αυτά, η Γιούβε δεν μπήκε και ιδιαίτερα καλά στο 2013 (όαση αποτελεί η 4άρα στην Ουντινέζε).

Η Λάτσιο, δεν θα έχει τον έμπειρο Κλόζε. Θα παίξει με τον Φλόκαρι (λογικά) κορυφή, ο οποίος ήταν καλός στο Παλέρμο (πέτυχε ένα γκολ, άλλο ένα που κακώς ακυρώθηκε και κέρδισε και πέναλτι). Ήταν, ο πρωταγωνιστής της. Διαθέσιμοι είναι οι βασικοί χαφ (Λεντέσμα, Γκονζάλες, Ερνάνες, Μάουρι, Καντρέβα). Και συν τοις άλλοις, η Λάτσιο «βγάζει» και μία σταθερότητα αγωνιστικά. Είναι σε καλή φάση, ο Πέτκοβιτς έχει την ομάδα σταθερά ψηλά και μην ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες έφερε 0-0 στο ίδιο γήπεδο.

Επαναλαμβάνω στο 6,5 το ξερό διπλό και στο 4,8 το Draw No Bet. Προσωπικά θα πάω με το DNB

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 965,85 μονάδες
Κέρδη (20/1/2013): 52,25
Υπόλοιπο: 1018,10 μονάδες
Ποντάρισμα (22/1/2013):
Μονά αποδεκτά
Γιουβέντους – Λάτσιο 2
DNB (4.80) Χ 13 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 13 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 1005,10 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου