Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Φύσηξε Βαρδάρης στο νησί...

Να κάνω με τη σειρά μου ποδαρικό στο blog και μάλιστα από το μακρινό Λονδίνο! Από εδώ θα σχολιάζουμε τα τελευταία νέα στο Μεγάλο Νησί, θα μαθαίνουμε τις τελευταίες ειδήσεις και βάση αυτών θα κάνουμε προβλέψεις για τα παιχνίδια της Premier League! Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ζω και εργάζομαι Λονδίνο, οπότε μαθαίνω λίγο καλύτερα τα νέα των ομάδων, ενώ έχω και τη δυνατότητα να βλέπω τα περισσότερα παιχνίδια είτε live, ή από την εκπομπή Match of the Day (είναι η αντίστοιχη Αθλητική Κυριακή).



Αν και η συγκεκριμένη περίοδος στην Ελλάδα όσον αφορά το στοίχημα είναι πολύ δύσκολη για πολλούς και διάφορους λόγους, (μονοπώλιο ΟΠΑΠ, απεργίες πρακτόρων και φυγή των μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών από Ελλάδα), εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας να σας ενημερώνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πληρέστερα, αφού το στοίχημα είναι μια συνήθεια που δύσκολα κόβεται.

Κανένας δε θέλει να παραδεχθεί ότι έχει χάσει χρήματα από την ενασχόλησή του με το στοίχημα. Όποιον και αν ρωτήσεις θα σου απαντήσει ότι είναι συνολικά είμαι κερδισμένος! Ψέμματα... Εδώ ούτε τους ειδήμονες θα παραστήσουμε, ούτε τους επαγγελματίες. Είμαστε ένας από εσάς που αγαπάει το ποδόσφαιρο και που μας αρέσει να ποντάρουμε "κατιτίς" έτσι για να αποκτήσει άλλο χρώμα ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι!

Θα ξεκινήσουμε με μία εικονική μπάγκα 1,000.00 €, έτσι για να κρατάμε ένα αρχείο, αλλά και για να βλέπουμε πόσο κερδισμένοι (hopefully), ή πόσο χαμένοι θα είμαστε στο τέλος κάθε ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το σκεπτικό μου είναι να δίνω μια δυάδα αγώνων που πιστεύω περισσότερο, ενώ θα προσπαθώ να δίνω πληροφορίες και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Με το πέρας της αγωνιστικής θα κάνουμε σύνολο και θα κάνουμε ένα άρθρο με το πως πήγαν τα παιχνίδια, βίντεο και ταμείο...

Να τονίσω και πάλι ότι πολλές φορές όσο και να διαβάσεις δεν είναι αρκετό, καθώς ο παράγοντας τύχη παίζει τα δικά του παιχνίδια. Δεν είναι επάγγελμα το στοίχημα και κανένας δεν πρέπει να το κοιτάζει σαν μια μορφή εσόδων. Για μένα είναι καθαρά ένα χόμπυ και έτσι θα πρέπει να το κοιτάξουμε για να μην έχουμε προβλήματα. Θα ποντάρουμε ένα μικρό ποσό κάθε ΣΚ και αν καταφέρουμε και βγάλουμε κάτι θα είναι καλοδεχούμενα χρήματα... Αν πάλι χάσουμε κάτι, αυτό θα είναι εντός προγράμματος!

Καλή αρχή να έχουμε και μόνο επιτυχίες!!! 

2 σχόλια: