Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Weekend Review 9-10-11-12/01/2015

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα για άλλη μια φορά σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.










Ο πρωταγωνιστής

Φραντσέσκο Τότι: Σαν το παλιό καλό κρασί ο αρχηγός-σημαία της Ρόμα. Παρότι η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 στο τοπικό ντέρμπι με τη Λάτσιο, ο ίδιος πήρε την κατάσταση πάνω του και με 2 γκολ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ρόμα.



Καλύτερη ομάδα

Ίντερ: Εντυπωσιακή η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Το μεσημέρι της Κυριακής οι νερατζούρι κέρδισαν με 3-1 τη Τζένοα, παραθέτοντας μία εξαιρετική ποδοσφαιρική παράσταση στο χορτο του ''Τζιουσέπε Μεάτσα'', παίζοντας καταπληκτικό επιθετικό ποδόσφαιρο.



Χειρότερη ομάδα

Παρί σεν Ζερμέν: Η νεόπλουτη ομάδα του Παρισιού με τα μεγάλα αστέρια στο ρόστερ της, είχε το προβάδισμα με 0-2 στην έδρα της Μπαστιά. Ωστόσο, ήρθε μία αδικαιολόγητη κατάρρευση και υπέστη μεγάλο κάζο, με τους γηπεδούχους να γυρνούν εντυπωσιακά το παιχνίδι με τελικό σκορ 4-2!



Το ματς

Ρόμα-Λάτσιο 2-2: Στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, η μεγάλη Λάτσιο προηγήθηκε με 0-2, χάρη στους Μάουρι και Φελίπε Άντερσον, οι οποίοι είχαν 1 γκολ και 1 ασίστ έκαστος. Ωστόσο, με 2 γκολ, ένα στο 48' και ένα στο 64', ο θρύλος της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι έφερε το ματς στα ίσια, και έτσι έληξε ισόπαλο ένα γεμάτο ντέρμπι, με ένταση, πάθος και φάσεις.



Το γκολ

Πολ Πογκμπά: Καταπληκτικό γυριστό σουτ του Γάλλου νεαρού σταρ της Γιουβέντους στο νικηφόρο ματς των μπιανκονέρι μέσα στη Νάπολι με 1-3. Το γκολ του Πογκμπά άνοιξε το σκορ. Βίντεο ΕΔΩ.



Το highlight

Φραντσέσκο Τότι: Μετά από ένα από τα 2 γκολ του στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, ο Τότι πρόσφερε μία μοναδική στιγμή, αφού πήρε κινητό ανθρώπου από τον πάγκο και έβγαλε σέλφι με φόντο τους οπαδούς της Ρόμα! Βίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Τεράστιο διπλό της Σαουθάμπτον μέσα στη Μαν Γιουν με 0-1, ισοπαλία ανάμεσα σε Έβερτον και Σίτι (1-1), εύκολα τη Νιούκαστλ η Τσέλσι (2-0), 2 γκολ και 1 ασίστ ο Σάντσεζ στο 3-0 της Άρσεναλ επί της Στόουκ.

-Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο με 3-1. Από ένα γκολ οι Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρεζ, το γκολ της Ατλέτικο ο Μάντζουκιτς με πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου