Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Σχολιασμός των μέχρι τώρα μεταγραφών στην Ευρώπη Part 4

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα θα σχολιάσουμε τις μέχρι στιγμής μεταγραφές των μεγάλων ομάδων του γερμανικού πρωταθλήματος.









Μπάγερν

Αρτούρο Βιδάλ: Ίσως το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ για φέτος το έκανε η Μπάγερν, αποκτώντας τον κατά πολλούς κορυφαίο box-to-box μέσο τα τελευταία 3 χρόνια παγκοσμίως. Ο Χιλιανός ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της σπουδαίας Γιούβε του Κόντε και πέρσι του Αλέγκρι, που έφτασε μια ανάσα από το τρεμπλ, και είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Σβαϊνστάιγκερ! Πραγματικά εξαιρετική κίνηση για τους Βαυαρούς!

Ντάγκλας Κόστα: Η μεταγραφή του αμφισβητήθηκε από πολλούς, όμως εγώ προσωπικά τη θεωρώ εξαιρετική. Μην ξεχνάμε ότι εδώ και 6 χρόνια ήταν αναντικατάστατος στη Σαχτάρ και αγωνίστηκε και στην εθνική Βραζιλίας. Ρόμπεν και Ριμπερί φυσικά δεν είναι και ούτε θα γίνει, όμως πρόκειται για έναν εξαιρετικό εξτρέμ με υψηλό teamwork που έχει και την προσωπική ενέργεια. Σίγουρα θα δώσει λύσεις στη Μπάγερν μέσα στη σεζόν, ειδικά τώρα που οι Ρομπερί μεγάλωσαν και τραυματίζονται συνεχώς.

Σβεν Ούλραϊχ: Ήταν επί 7 χρόνια βασικός τερματοφύλακας της Στουτγάρδης όντας σταθερά εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος. Πλέον καλείται να αρκεστεί σε αισθητά λιγότερες συμμετοχές, ως μπακ απ του Νόιερ.

Γιόσουα Κίμιχ: Ο 20χρονος χαφ έβγαλε μάτια με τη Λειψία. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πάει κάπου δανεικός ή θα πάρει κάποιες ευκαιρίες από τον Γκουαρδιόλα.

Ντόρτμουντ

Γκονζάλο Κάστρο: Ο 28χρονος Γερμανός αμυντικός μέσος άφησε έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια την αγαπημένη του Λεβερκούζεν (364 συμμ.) και μετακόμισε στη Βεστφαλία με σκοπό να αποτελέσει βασικό γρανάζι στη νέα ομάδα του Τούχελ.

Γιούλιαν Βάιγκλ: Πολύ καλό ταλέντο, 6αρο8άρι, μόλις 19 χρονών, είχε γεμάτη σεζόν πέρσι στη Μόναχο 1860.

Ρόμαν Μπούρκι: 24χρονος Ελβετός τερματοφύλακας με εξαιρετική παρουσία πέρσι στη Φράιμπουργκ και μάλλον προορίζεται για νυν μπακ απ και μελλοντικός αντικαταστάτης του Βαϊντενφέλερ.

Σάλκε, Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ

Σάλκε: 4 παίκτες απέκτησε μέχρι στιγμής η Σάλκε. Τον Αργεντίνο φορ Φράνκο Ντι Σάντο (14 γκολ πέρσι με τη Βέρντερ, έχει παίξει και στην Τσέλσι), τον Γιοχάνες Γκάις, 21χρονο Γερμανό αμυντικό χαφ που ήταν σημαντικότατο γρανάζι της Μάιντζ πέρσι και πρόπερσι, τον Τζούνιορ Καϊσάρα, 26χρονο μπακ που είχε καταλυτική συμβολή στην εξαιρετική Λουντογκόρετς πέρσι, και τον Σάσα Ρίδερ, 32χρονο πολύπειρο Γερμανό μπακ με γεμάτες θητείες σε Φράιμπουργκ, Βόλφσμπουργκ, Κολωνία, Φούλαμ.

Λεβερκούζεν: Η μόνη μέχρι στιγμής κίνηση των ασπιρινών είναι η απόκτηση του Αντμίρ Μεχμέντι. Πρόκειται για Ελβετό πολυδιάστατο επιθετικό, που ήταν πολύ σημαντικό μέλος της Φράιμπουργκ εδώ και 2 χρόνια και είναι βασικός και στην εθνική του.

Βόλφσμπουργκ: Η περσινή δευτεραθλήτρια και κυπελλούχος της Γερμανίας απέκτησε τον Μαξ Κρούζε, τον επιθετικό που ήταν ίσως ο κορυφαίος παίκτης της Γκλάντμπαχ τα τελευταία 2 χρόνια και έχει τεράστια ποιότητα, και τον Φρανσίσκο Ροδρίγκεζ Αράγια, 20χρονο Ελβετοχιλιανό μέσο, που πέρσι αγωνίστηκε στη Ζυρίχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου