Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Weekend Review 17-18-19-20/04/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.











Ο πρωταγωνιστής

Αντουάν Γκριεζμάν: Μακράν ο καλύτερος παίκτης της φετινής Ατλέτικο, ο Γάλλος παικταράς την έχει πάρει από το χέρι σε πολλά ματς. Ένα από αυτά ήταν το Σάββατο μέσα στη Λα Κορούνια, όπου έκανε τρομερή εμφάνιση και πέτυχε και τα 2 γκολ στη νίκη της ομάδας του με 1-2. Και τα 2 γκολ εξαιρετικά.



Καλύτερη ομάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο: Επίδειξη δύναμης από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που ανεβαίνει συνεχώς. Αυτή τη φορά σκόρπισε τη Χετάφε με 4-0, ενώ θα μπορούσε να 'χε πετύχει σίγουρα κι άλλα. Για την ιστορία, σκόρερ των Βάσκων οι Αντούριθ (2), Ιμπάι Γκόμεθ, Σουσαέτα, ενώ επίσης να σημειωθεί ότι οι τελικές ήταν 19-1 και η κατοχή 62-38!!!



Χειρότερη ομάδα

Πάντερμπορν: Καταθλιπτική εμφάνιση για την Πάντερμπορν που θα έπρεπε να είναι ίσως και πιο κάτω στη βαθμολογία με βάση την εικόνα της όλη τη φετινή σεζόν. Δεν έφτανε η ήττα με 3-0 από τη Ντόρτμουντ, σε όλο το ματς δεν έκανε ούτε ένα σουτ παρακάλω, με τη Ντόρτμουντ να έχει 16 τελικές!!



Το ματς

Λυών-Σεντ Ετιέν 2-2: Δεν είχαμε πολλά ματς που να ξεχώρισαν αυτό το 4ήμερο γι' αυτό διάλεξα το γαλλικό ντέρμπι (ένα από τα μεγαλύτερα) που είχε εντυπωσιακή εξέλιξη. Προηγείται η Λυών στο 24', 5 λεπτά αργότερα μένει με 10, στο 31' η Σεντ Ετιέν ισοφαρίζει με πέναλτι, στις καθυστερήσεις ολοκληρώνει την ανατροπή, όμως στο 48' η Λυών με τον Ζαλέτ επέστρεψε και έκανε το 2-2, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος.



Το γκολ

Λι Μπίτι: Πραγματικά καταπληκτικό γκολ με πλάγιο ψαλιδάκι στο πρωτάθλημα Ουαλίας. Βίντεο ΕΔΩ.



Η γκάφα

Μοχαμάντ Σατναουϊ: Πρωτάθλημα Ιορδανίας. Δείτε τι έκανε ο απίθανος ο τερματοφύλακας. Βίντεο ΕΔΩ.




Το highlight

Λιονέλ Μέσι: Έγραψε ιστορία για άλλη μια φορά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με το γκολ του στις καθυστερήσεις στη νίκη με 2-0 της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια, έφτασε τα 400 επίσημα γκολ με τη φανέλα των μπλαουγκράνα!! Περιττό να σας πούμε ότι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπάρτσα με διαφορά κατά 168 γκολ από τον 2ο Θέσαρ! Βίντεο ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου