Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η μάχη του τίτλου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Ελπίζω να περάσατε καλά αυτές τις Άγιες μέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ελπίζουμε και στην Ανάσταση στις ψυχές μας με υγεία σε όλο τον κόσμο!

Σήμερα θα δούμε τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στα 7 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.




Premier League: Από την αρχή της σεζόν η Τσέλσι ήταν το φαβορί και το επιβεβαιώνει πλήρως, αφού λίγες στροφές πριν το τέλος στην Αγγλία είναι μπροστά με 7 βαθμούς και έχει και ματς λιγότερο. Η Άρσεναλ όσο και να υπερβεί εαυτόν δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί, η Σίτι κατέρρευσε και η Γιουνάιτεντ έχει ψωμιά ακόμα.

Serie A: Εδώ δεν γίνεται καν κουβέντα για τίτλο. Η Γιουβέντους έχει ξεφύγει στο +12 παρακαλώ και μένουν 8 αγωνιστικές, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσει. Ενδιαφέρον πάντως έχει η συναρπαστική μάχη της 2ης θέσης ανάμεσα στις 2 ομάδες της Ρώμης.

La Liga: Η Ατλέτικο φέτος δεν έχει το μέταλλο πρωταθλητή όπως πέρσι και έτσι η κούρσα τίτλου είναι για τους 2 μεγάλους φέτος. Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 2 βαθμούς της Ρεάλ, μένουν 7 αγωνιστικές και όλα μα όλα είναι πιθανά. Εγώ προβλέπω Ρεάλ πάντως.

Bundesliga: Η Μπάγερν είναι στο +10 από τη 2η Βόλφσμπουργκ και το 'χει κλειδώσει.

Ligue 1: Μακράν η πιο συναρπαστική από όλες τις μάχες! Τον τίτλο τον διεκδικούν ούτε λίγο ούτε πολύ 5 ομάδες! Παρί Σεν Ζερμέν, Λυών, Μονακό, Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν, είναι με αυτή τη σειρά στον βαθμολογικό πίνακα σε διάστημα 6 βαθμών! Παρί και Λυών ωστόσο έχουν ματς λιγότερο και μάλλον προς το τέλος θα είναι μεταξύ τους η μάχη, όπου πιστεύω θα επικρατήσει η αδιαμφησβήτη ποιότητα και τα πετροδόλαρα της Παρί.

Eredivisie: Η καταπληκτική Αϊντχόφεν του Φιλίπ Κοκού και των πολλών πιτσιρικάδων έχει πάρει τον τίτλο ουσιαστικά αφού μένουν 4 αγωνιστικές και απέχει 10 πονταλάκια από τον άμεσο ανταγωνιστή Άγιαξ.

Primeira Liga: Υπόθεση για δύο και εδώ. Ποιοι άλλοι 2 φυσικά από τις Μπενφίκα και Πόρτο; Οι αετοί είναι στο +3, ωστόσο πιστεύω πως οι Δράκοι έχουν πολύ καλύτερη ομάδα και αυτοί  θα είναι που στο τέλος θα πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου