Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Weekend Review 5-6-7-8/12/2014

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.










Ο πρωταγωνιστής

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος απέδειξε για άλλη μία φορά ότι βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, αφού έκανε άλλο ένα χατ τρικ, αυτή τη φορά κόντρα στη Θέλτα και χάρισε στη Ρεάλ τη νίκη με 3-0, φτάνοντας ταυτόχρονα τα 200 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα (σε 178 εμφανίσεις!!). Στα αρνητικά το ότι το πέναλτι με το οποίο σκόραρε το 1ο γκολ ήταν πεντακάθαρη βουτιά του ίδιου.



Καλύτερη ομάδα

Σάλκε: Με τον Ρομπέρτο ντι Ματέο στον πάγκο η Σάλκε έχει βρει την υγειά της στη Bundesliga. Έτσι, το περασμένο Σάββατο, με μία μεγαλειώδη εμφάνιση, έκανε την 3η συνεχόμενη νίκη της και την 2η συνεχόμενη 4άρα της, νικώντας με 0-4 μέσα στη Στουτγάρδη! Χατ τρικ έκανε ο Τσούπο-Μότινγκ και το άλλο γκολ ο Μαξ Μέγιερ.



Χειρότερη ομάδα

Ίντερ: Όλο και χειρότερη η Ίντερ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι που ήρθε δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Την Κυριακή το βράδυ, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουντινέζε, προηγήθηκε με τον Ικάρντι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μία αποκαρδιωτική εμφάνιση, έφαγε 2 γκολ και υπέστη άλλη μία ήττα.



Το ματς

Αταλάντα-Τσεζένα 3-2: Απίστευτη ανατροπή από την Αταλάντα. Με 2 γκολ του Ντεφρέλ η Τσεζένα βρισκόταν μπροστά με 0-2 στο 43'. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Μπεναλουάν μείωσε σε 1-2 και εκεί όλα άλλαξαν. Η Αταλάντα μπήκε αποφασισμένη στο 2ο μέρος και ισοφάρισε στο 50ό λεπτό με τον Στεντάρντο, και 2 λεπτά αργότερα ο Μάξι Μοράλεζ έκανε το 3-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, ολοκληρώνοντας μία καταπληκτική ανατροπή και ένα καταπληκτικό παιχνίδι!



Το γκολ

Πάουλο Ντιμπάλα: Καταπληκτικό γκολ από το νέο αστέρι της Παλέρμο στο 2-2 μες στο Τορίνο. Βίντεο ΕΔΩ



Η γκάφα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η βουτιά που λέγαμε... Βίντεο ΕΔΩ.



Τα highlights

Kριστιάνο Ρονάλντο: Πάλι αυτός; Ναι! Δείτε τι πήγε να βάλει. Βίντεο ΕΔΩ.

Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς: Τι έκανε ο θεός! Βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου