Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Τι έγινε μεσοβδόμαδα στο Champions και στο Europa League 21-22-23/04/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Παρασκευή μετά απο εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έτσι και σήμερα θα δούμε τι έγινε στο Champions League και στο Europa League, έχοντας φτάσει αισίως στα προημιτελικά των φάσεων και έγιναν οι πρώτοι αγώνες, με τους επαναληπτικούς να είναι την επόμενη εβδομάδα.





CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα-Παρί Σ.Ζ. 2-0: Με 2 γκολ του Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο εξασφάλισε εύκολα την πρόκριση επί των Γάλλων που παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και στα 2 παιχνίδια.

Μπάγερν-Πόρτο 6-1: Η αλήθεια είναι ότι δεν σοκάρει κανέναν το σκορ. Προσωπικά πίστευα πως θα βάλει 4-5 γκολ η Μπάγερν, τελικά έγιναν 6. Η Πόρτο φάνηκε να μην το πιστεύει καθόλου, μπήκε τελείως ανοργάνωτη στον αγωνιστικό χώρο και υποτάχθηκε στις ορέξεις των Βαυαρών. Σκόρερ για τη Μπάγερν οι Τιάγκο, Μπόατενγκ, Λεβαντόφσκι (2), Μίλερ, Αλόνσο και για την Πόρτο ο Τζάκσον Μαρτίνεζ.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Τεράστιο ματς πολύ υψηλού επιπέδου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ανάμεσα στις δύο συμπολίτισσες που τα έδωσαν όλα. Η Ρεάλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, ενώ η Ατλέτικο έπαιξε κλειστά με αντεπιθέσεις. Το γκολ που έκρινε το ματς και την πρόκρισης το πέτυχε ο Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης!

Μονακό-Γιουβέντους 0-0: Από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι πολύ κλειστό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, καθώς και οι 2 είναι σχετικά συντηρητικές ομάδες και το σκορ πρόκρισης ήταν ρευστό. Παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και έτσι η Γιούβε εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού μετά από πολλά χρόνια.



EUROPA LEAGUE

Μαχητική ψυχή έδειξε η Βόλφσμπουργκ, που παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 μέσα στη Νάπολι, ισοφάρισε σε 2-2. Ωστόσο φυσικά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση λόγω της βαριάς ήττας εντός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα. Ματσάρα στην Αγία Πετρούπολη με τις Ζενίτ και Σεβίλλη να έρχονται ισόπαλες με 2-2 και αυτές, με το γκολ πρόκρισης (σε διαφορετική περίπτωση η πρόκριση θα κρινόταν στην παράταση) για τη Σεβίλλη να μπαίνει στο 85' από τον Γκαμεϊρό.

Επίδειξη ανωτερότητας από τη Φιορεντίνα με άνετη νίκη με 2-0 κόντρα στη Δυναμό Κιέβου και συνεχίζει στα ημιτελικά, με ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου (σκόρερ Γκόμεζ και Βάργκας), ενώ η Ντνίπρο με γκολ στο 82' νίκησε 1-0 την Κλαμπ Μπριζ και εξασφάλισε ιστορική πρόκριση, σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της διοργάνωσης (0-0 το πρώτο ματς), με την ουκρανική ομάδα να προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου