Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Weekend Review 7-8-9-10/11/2014

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.











Ο πρωταγωνιστής

Λουίς Σουάρεζ: Ο Ουρουγουανός παικταράς έκανε την πρώτη μικρή απόσβεση των χρημάτων που έδωσε η Μπαρτσελόνα γι' αυτόν. Ο επιθετικός τον μπλαουγκράνα, μπήκε στο ημίχρονο και όταν η ομάδα του έχανε με 1-0 από την.. Αλμερία. Ο Σουάρεζ, με εκπληκτική εμφάνιση και 2 ασίστ σε Νεϊμάρ και Τζόρντι Άλμπα, ώθησε τη Μπαρτσελόνα σε μία αγχωτική νίκη, δείχνοντας ότι σιγά σιγα... επιστρέφει!



Καλύτερη ομάδα

Γιουβέντους: Σπουδαία ποδοσφαιρική επίδειξη από τους μπιανκονέρι απέναντι σε μία ομάδα που φέτος δείχνει ανήμπορη και ανίκανη, την Πάρμα. Οι Γιουβεντίνοι δεν έδειξαν κανένα... έλεος απέναντι στους Παρμέντσι, και τους.. φιλοδώρησαν με 7 τεμάχια! Τελικό σκορ 7-0, με τους 3 επιθετικούς της Γιουβέντους (Τέβεζ, Γιορέντε, Μοράτα) να σκοράρουν από 2 γκολ ο καθένας! Το άλλο γκολ ο Λιχτστάινερ.



Χειρότερη ομάδα

Άρσεναλ: Νομίζω πως έφτασε η ώρα να αποχωρήσει ο Βενγκέρ (όχι τώρα φυσικά, στο τέλος της χρονιάς). Η Άρσεναλ έχει φανερά χάσει τον χαρακτήρα της και πλέον είναι μία μεγάλη... λούζερ! Παρότι προηγήθηκε με τον Αλέξις Σάντσεζ (περίεργο που σκόραρε), μέσα στη Σουόνσι, έφαγε 2 γκολ σε 3 λεπτά και ηττήθηκε με 2-1.



Το ματς

Χοφενχάιμ-Κολωνία 3-4: Απίστευτο παιχνίδι για άλλη μία αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα, ανάμεσα σε 2 άκρως επιθετικές ομάδες. Η Χοφενχάιμ προηγήθηκε, όμως πολύ γρήγορα η Κολωνία το ανέτρεψε σε 1-3! Πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 3-3, με το νικητήριο γκολ για την Κολωνία να έρχεται στο 83' από τον Ολκόφσκι!



Το γκολ

Κάρλος Τέβεζ: Απίστευτο σόλο του Αργεντίνου στην 7άρα επί της Πάρμα. Βίντεο ΕΔΩ.




Η γκάφα

Κριστόφ Κράμερ: Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες, αφού επιβλήθηκε επί της Γκλάντμπαχ με 1-0. Το μοναδικό γκολ, ή μάλλον αυτογκόλ, της αναμέτρησης, ωστόσο, είναι για τρελά γέλια. Ένα από τα πιο αστεία των τελευταίων χρόνων. Βίντεο ΕΔΩ.



Το highlight

Ματίας Κάνιο: Σε ένα παιχνίδι 3ης κατηγορίας Αργεντινής ο τερματοφύλακας έκανε μία απίστευτη απόκρουση που θα θυμόμαστε για καιρό. Βίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Νίκη τίτλου της Τσέλσι μέσα στη Λίβερπουλ με 1-2 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγγλία. Δύσκολα η Μαν Γιουν (1-0 την Κρίσταλ Πάλας), ήττα για Τότεναμ εντός (1-2 από Στόουκ), γκέλα και για Σίτι (2-2 με ΚΠΡ). Ανεβαίνει η Νιούκαστλ (0-2 μέσα στη Γουέστ Μπρομ), συνεχίζει ακάθεκτη η φοβερή Σαουθάμπτον (2-0 τη Λέστερ, 2η θέση για τους Άγιους)!


-Πάλι γκέλα για Μίλαν (2-2 στη Σαμπντόρια), ισοπαλία με το ίδιο σκορ για Ίντερ και Ελλάς Βερόνα. Ήττα για Λάτσιο (2-1 από την Έμπολι), 3άρα για Ρόμα (3-0 την Τορίνο), νέα μεγάλη νίκη της Νάπολι (0-1 μέσα στη Φιορεντίνα).

-Νέα παράσταση για Ρεάλ (5-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο), ήττα για Ατλέτικο (2-1 από τη Σοσιεδάδ), ισοπαλίες για Βαλένθια (0-0 με Μπιλμπάο), Σεβίλλη (1-1 με Λεβάντε), Βιγιαρεάλ (1-1 στην Εσπανιόλ), σταθερή η Μάλαγα (νίκη 2-1 την Εϊμπάρ).

-4άρα της Μπάγερν στη Φρανκφούρτη (0-4 με χατ τρικ του Μίλερ), γκέλες για Λεβερκούζεν (0-0 με Μάιντζ) και Σάλκε (ήττα 2-0 από Φράιμπουργκ), ακάθεκτη η Βόλφσμπουργκ (2-0 το Αμβούργο).

-Μεγάλη νίκη τίτλου για Παρί με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής με τη Μαρσέιγ. Νίκες για Λυών (3-1 τη Γκινγκάμπ), Μπορντό (1-2 στη Λανς), ισοπαλία με 1-1 ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου