Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Weekend Review 17-20/10/2014

Καλησπέρα σε όλους. Το Betgrass εγκαινιάζει μία νέα σειρά αναρτήσεων, την weekend reviews, η οποία θα ανεβαίνει εβδομαδιαία, και συγκεκριμένα κάθε τρίτη. Σε αυτά τα άρθρα θα παρουσιάζουμε αναλυτικά και με κάποια άτυπα ''βραβεία'' το τι έγινε το Σαββατοκύριακο, η μάλλον το 4ήμερο Π-Σ-Κ-Δ.

Πάμε να δούμε τι έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο.





Ο πρωταγωνιστής

Σέρχιο Αγουέρο: Καταπληκτικό καρέ για τον Αργεντίνο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, αφού σκόραρε και τα 4 γκολ των πολιτών στη νίκη με 4-1 κόντρα στην Τότεναμ. Το ότι τα 2 ήταν με πέναλτι δε λέει απολύτως τίωποτα, αφού καθάρισε μόνος του το παιχνίδι..



Καλύτερη ομάδα

Σαουθάμπτον: Ιστορική 8άρα για τους Άγιους, κόντρα στην αδύναμη και ανήμπορη Σάντερλαντ, σε μία ανεπανάληπτη παράσταση. Η Σαουθάμπτον με αυτό το 8-0 έδειξε ότι παρά τις πωλήσεις της παραμένει μία εξαιρετική ομάδα και σύνολο μέσα στο γήπεδο.



Χειρότερη ομάδα

Ντόρτμουντ: Συνεχίζει να απογοητεύει η ομάδα μοντέλο των τελευταίων χρόνων, αφού γνώρισε την 3η συνεχόμενη και 5η συνολικά ήττα για φέτος, αυτή τη φορά από την Κολωνία με 2-1, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από την... ζώνη του υποβιβασμού!! Το εντός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στο Αννόβερο είναι must win για τους κιτρινόμαυρους.



Το ματς

ΚΠΡ-Λίβερπουλ 2-3: Πραγματικά απίστευτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Loftus Road. Ας κάνουμε μία απλή περιγραφή. 61ο λεπτό, αυτογκόλ ο Νταν, 0-1. Στο 87' ισοφαρίζει σε 1-1 ο Βάργκας. Στο 91' 1-2 με Κουτίνιο. Στο 93' 2-2 και πάλι ο Βάργκας. Στο 95' αυτογκόλ ο Κόλκερ και 2-3! Με 4 γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι θεατές του παιχνιδιού νιώθουν ευλογημένοι!



Το γκολ

Γουέσλεϊ Σνάιντερ: Θα μπορούσε να είναι και στη θέση του πρωταγωνιστή, ωστόσο του έκλεψε τη δόξα ο Αγουέρο με το καρέ του. Ωστόσο, ο Σνάιντερ ήταν πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού με 2 γκολάρες έδωσε στη Γαλατασαράι τη νίκη με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Φενερμπαχτσέ. Και τα 2 θα μπορούσαν να είναι στη θέση του καλύτερου γκολ, και έτσι βάλαμε και τα 2. Βίντεο ΕΔΩ.



Η γκάφα

Πίντο Ράφαελ Μάρκες: Ένα από τα πιο αστεία αυτογκόλ σημείωσε ο Βραζιλιάνος κόντρα στη Μίλαν, όπου η ομάδα του Ελλάς Βερόνα ηττήθηκε με 1-3. Βίντεο ΕΔΩ.



Το highlight

Το όχι του Μέσι: Είναι γνωστό πως ο Αργεντίνος αστέρας θέλει να παίζει πάντα και παντού, και έτσι παρά το ότι η Μπαρτσελόνα είχε καθαρίσει το παιχνίδι, ο ίδιος αρνήθηκε να γίνει αλλαγή και να μπει στη θέση του ο νεαρός Μουνίρ. Δείγμα της ''εξουσίας'' που κατέχει ο Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα πλέον (μαγκιά του ίδιου θα πω εγώ, πρόβλημα της ομάδας και του προπονητή είναι). Βίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Μεγάλο ματς στο Μιλάνο, με τις Ίντερ και Νάπολι να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2, με αμφότερες να σκοράρουν στις καθυστερήσεις.

-Συνεχίζει τρένο η Τσέλσι, 1-2 μέσα στην Κρίσταλ Πάλας.

-Γκέλα για Γιούβε στη Σασουόλο (1-1), μεγάλη νίκη της Λάτσιο στη Φιορεντίνα με 0-2.

-Ακάθεκτη η Ρεάλ (0-5 τη Λεβάντε), συνεχίζει το σερί η Μπαρτσελόνα και ο Μπράβο (3-0 την Εϊμπάρ).

-Πρώτη ήττα για Βαλένθια, και μάλιστα ταπεινωτική (3-0 από τη Λα Κορούνια).

-6άρα για Μπάγερν κόντρα στη Βέρντερ, ενώ η Λεβερκούζεν παρότι νικούσε 0-3 μέσα στη Στουτγάρδη, τελικά οι γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα και τελικό σκορ 3-3!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου