Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Real Madrid - FC Barcelona 3-4 Η Μπάρτσα δεν πεθαίνει ! ! !

Καταρχήν, έστω και στα Ελληνικά να ευχαριστήσουμε τους είκοσί δύο ποδοσφαιριστές για τις μεγάλες συγκινήσεις που μας προσέφεραν το δίωρο 22:00 - 00:00 της Κυριακής.

Ήταν μία ντερμπάρα, μία ματσάρα με τα όλα της . . . Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει στην ζωή μου . . . Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων . . .

Ας περάσουμε όμως να δούμε ορισμένα δεδομένα πλέον . . .

Πρώτα απ' όλα όσοι δεν το παρατηρήσατε η Ρεάλ έδωσε τέσσερα ντέρμπι στο πρωτάθλημα (με Ατλέτικο και Μπάρτσα) και δεν κέρδισε ούτε ένα (τρεις ήττες και μία ισοπαλία με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα). Παρόλα αυτά είναι ακόμα πρώτη (δεύτερη δηλαδή στην ισοβαθμία). Δείγμα του ότι "καθαρίζει" όλα τα άλλα ματς.

Το να σχολιάσουμε τις αποφάσεις του διαιτητή σε ένα τέτοιο ματς είναι ιεροσυλία. Πιστεύω ότι ακόμα και δύο και τρεις διαιτητές να υπήρχαν στο γρασίδι πάλι θα αναρωτιόμασταν τι και πως . . . Προσωπική άποψη μου ότι το πέναλτι του Ρονάλντο δεν ήταν, όπως και το πρώτο πέναλτι της Μπάρτσα δεν ήταν...

Ο Μπέϊλ ήταν στην κυριολεξία εξαφανισμένος. Όχι επειδή δεν είναι καλός (αν είναι δυνατόν)... Έχω "φαγωθεί" να το λέω (σε λίγο θα ακουστώ μέχρι την Μαδρίτη). Δεν είναι για έξω δεξιά ο Μπέιλ. Αχρηστεύεται εκεί... Και σήμερα που ήταν το ματς της χρονιάς για την Ρεάλ, αποδείχτηκε αυτό. Μπέϊλ και δεξί χαφ - εξτρέμ δεν υπάρχει. Ο παίκτης έτσι χάνει το 75% των δυνατοτήτων του...

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα, τόσο σε λειτουργία όσο και σε ατομικές αντιδράσεις ήταν Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η . . . Αλλού η μπάλα, αλλού έκαναν άλμα. Λάθος τοποθετήσεις. 

Το να βλέπεις τον Ρονάλντο να πέφτει συνεχώς λες και είναι φτερό στον άνεμο είναι το λιγότερο κωμικοτραγικό. Είναι κορυφαίος και όλα αυτά τον ρίχνουν επίπεδο.

Ο Νέϊμαρ αποδείχτηκε σήμερα ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για να στηριχτεί η Μπάρτσα πάνω του.

Ο μεγάλος Λίο Μέσι απέδειξε πως ακόμα και με δεμένα μάτια θα βγάζει εκπληκτικές ασίστ και θα σκοράρει . . .

Γενικότερα η Μπάρτσα απέδειξε ότι δεν πεθαίνει και έδωσε απαντήσεις σε όλους όσους έλεγαν ότι έχει τελειώσει... Αντίθετα, όσων αφορά την Ρεάλ ο Κάρλο Ανσελότι πρέπει να αρχίσει να αναθεωρεί κάποιες εμμονές του (πχ τον Μπέϊλ δεξί χαφ - εξτρέμ)
. . .

5 σχόλια:

  1. Να ευχαριστησω κι εγω και τους 22 παικταραδες που μας προσφεραν αυτο το ΤΡΟΜΕΡΟ παιχνιδι το οποιο ολοι μας δεν βαρεθηκαμε ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ να βλεπουμε.

    Συμφωνω για τα πεναλτι. Της Ρεαλ και το πρωτο της Μπαρτσα δεν ηταν. Το δευτερο της Μπαρτσα παλι το δινεις-δεν το δινεις. Τελος παντων.

    Καλυτερος παικτης της Ρεαλ ο μαγικος Ανχελ Ντι Μαρια. Εκανε τα παντα και χαρη σε αυτον εγινε δις σκορερ ο Μπενζεμα που εχασε αλλες 6-7 ευκαιριες να σκοραρει. Ο Ροναλντο αφαντος, μονο βουτιες εκανε, και κριμα, ο Μπειλ τα ειπες ολα, οι Μοντριτς-Αλονσο πιο πολυ αθορυβη δουλεια, ενω η αμυνα και ο Λοπεθ σε πολυ κακη μερα.

    Απο την αλλη, και η αμυνα της Μπαρτσα ηταν σε τραγικη μερα και το εχουμε συνηθισει πλεον. Αν θελει να λεει οτι κυνηγαει να κατακτησει ολους τους τιτλους που διεκδικει, οφειλει να παρει εναν στοπερ και εναν πλαγιο μπακ οπωσδηποτε. Μπουσκετς-Τσαβι εκαναν αρκετη δουλεια και παλι, ο Σεσκ πολυ καλος, ο τεραστιος Ινιεστα για αλλη μια φορα μας ΜΑΓΕΨΕ, ο Μεσι απεδειξε γιατι αποκαλειται ο κορυφαιος και ο Νειμαρ εχει ακομα ψωμια οπως λες.

    Και οι 2 προπονητες παντως δεν τα πηγαν και τοσο καλα στη διαχειριση του παιχνιδιου. Ετσι πιστευω εγω.

    Το ρεζουμε ειναι οτι ειδαμε μια υπερματσαρα και οτι ετσι θα επρεπε να ειναι ολα τα ντερμπι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαρτίου 24, 2014

    παιδια νομιζω υπερβαλετε λιγο... 2γκολ με πεναλτι εβαλε ο μεσι , δεν είναι και κανενα θαυμα !

    για μενα η Ρεαλ χθες ηταν κλασεις ανωτερη και το εδειξε πιεζοντας ψηλα και κανοντας αρκετες ευκαιριες. Η Μπαρτσελονα με αντεπιθέσεις σταθηκε τυχερη και εκμεταλευτικε τους ποιοτικους της παικτες που σκοραραν ευκολα (και σημαντικα) γκολ.

    Ο Ντι Μαρια πραγματικα πολύ καλος , μετριος προς κακος ο Μπειλ ,σε κακη μερα ο Ρονάλντο.

    Ο νειμαρ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ , μονο βουτιες εκανε χθες όπως και σε όλα τα αλλα ματς. Πρεπει να αλλαξει νοοτροπια αν θελει να γινει καλυτερος παικτης.

    Ο διαιτητης τραγικος , πολλες λανθασμένες αποφασεις που επηρεασαν την εξελιξη του αγωνα.

    Κατά τ αλλα , το ευχαριστηθηκα γιατι ειδαμε 7 γκολ και αρκετες ευκαιριες.

    giorgos bet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο ο Μέσι στα πρώτα επτά λεπτά έβγαλε δύο σούπερ ασίστ που η μία κατέληξε γκολ. Έβαλε και άλλο ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Βάλε και τα δύο πέναλτι που ήταν άριστα εκτελεσμένα μεσα σε 90.000 μαδριλένους...

    Ε, όσο να ναι λένε κάτι τα στατιστικά αυτά...

    Διαφωνώ με το ανώτερη της Ρεάλ που λες.. Πως μπορείς να λες ανώτερη μία ομάδα που έφαγε τρία καθαρά γκολ εντός έδρας στο ματς της χρονιάς ; ; ;

    Ααα.. Και που έβαλε ένα μαϊμού.. Για να το πάμε και στην διαιτησία που λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To paixnidi to elenxe mexri to 3-2 kai itan kaliteri.... xriastike ena akoma moufa penalti-moufa kokkini apo ton tragiko dietiti gia na parei to paixnidi h barca.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτσε ρε φίλε...

    Εσύ είδες μόνο το μουφα πέναλτι της Μπάρτσα ; ;;

    Της Ρεάλ το πέναλτι για το 3-2 τι ήταν ; ; ; Μούφα δεν ήταν.. έξω από την περιοχή δεν ήταν ; ; ;

    Και ποιο ματς ήλεγχε η Ρεάλ ; ; ;

    Που έφαγε 2 γκολ στο πρώτο μερος στο ματς της χρονιάς εντός έδρας ; ; ; Με έναν τραγικό Ανσελότι που δεν ξεκολλάει με την εμμονή του Μπέιλ έξω δεξιά με αριστερό πόδι ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή