Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

9η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού : Manchester United - Liverpool

9η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα  από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.







Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .



 Αυτό είναι το μεγάλο αγγλικό ντέρμπι , Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ ,στις 15:30. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες.

Με νίκη , οι γηπεδούχοι θα διατηρήσουν τις ελπίδες τους για να τερματίσουν στην 4αδα. Παρότι χαρακτηρίζονται φέτος από ασταθής εμφανίσεις , μια πιθανή δεύτερη νίκη στην σειρά (μετά το 3-0  με την Άλμπιον)  μπορεί να είναι η αφετηρία για μια καλύτερη συνέχεια ,εν όψει μάλιστα και του επαναληπτικού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μόγιες θα αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής αν κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης και μειώσει την διαφορά από τις προνομιούχες θέσεις.

Από την άλλη πλευρά , η εκπληκτική φέτος Λίβερπουλ κέρδισε 4 ματς στην σειρά και προσπέρασε προσωρινά  την Άρσεναλ και την Σίτι στην βαθμολογία. Πλέον βρίσκεται στην 2η θέση , με διαφορά 7 βαθμών από την πρώτη Τσέλσι. Αν καταφέρει να πάρει το διπλό , θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για να εξασφαλίσει την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα διατηρήσει παράλληλα τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο. 

Στα αγωνιστικά τώρα , για την Γιουνάιτεντ αμφίβολοι είναι ο Έβανς  και ο Ερνάνες.  Για την Λίβερπουλ εκτός παραμένουν ο Κοάτες και ο Ενρίκε , ενώ επιστρέφουν ο Λούκας και ο Σάκο (αν και δύσκολα θα έχουν θέση στην βασική ενδεκάδα).


Πιθανές ενδεκάδες



 













5 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαρτίου 16, 2014

    2-2

    Βαν Περασι, Ρουνει, Σταριτζ, ΣΟυαρεζ

    marauder

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρεις σκορερ δινουμε παιδια

    οχι τεσσερις.. Δινουμε σκορ μεγαλο αλλα μεχρι τρεις σκορερ...

    1-2

    Στάριτζ, Στέρλινγκ, Ρούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαρτίου 16, 2014

    2-1

    Mάτα, Φαν Πέρσι, Στάριτζ

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΜαρτίου 16, 2014

    2-1
    ρουνευ 2-σουαρεζ

    κιτρινος φυλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή