Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

8η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού : Νάπολι - Ρόμα

8η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα  από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.


 Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .



Την Κυριακή στις 21:45 , στρέφουμε την προσοχή μας στην Ιταλία όπου η  Ναπολι (52 βαθμοί) υποδέχεται την  Ρόμα (56 βαθμοί). Είναι πολύ σημαντικό ματς για την 2η θέση , αφού άλλοι ανταγωνιστές δεν υπάρχουν.  Η Φιορεντίνα που είναι 4η , έχει 45 βαθμούς και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γιουβέντους...


Η Νάπολι θέλει την νίκη για να μειώσει την διαφορά από την 2η θέση και να αυξήσει παράλληλα την διαφορά της από την 4η. Η Ρόμα αν κερδίσει θα συνεχίσει να ονειρεύεται την πρώτη θέση... Με πιθανή ισοπαλία , θα έχουμε παράταση στην αγωνία.


Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Λιβόρνο , ενώ η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας 0-0 με την Ίντερ. Οι συνθέσεις των ομάδων στα παραπάνω παιχνίδια :



























Απόντες θα είναι από πλευράς γηπεδούχων οι Ράφαελ (Τερματοφύλακας) και Ζουνίγκα (αριστερός μπακ-χαφ) ενώ επιστρέφει λογικά ο Ιγκουαίν. Για την Ρόμα εκτός βρίσκεται ο βασικός αριστερός μπακ  της ομάδας , ο Μπαλτζαρέτι . Ο Ντε Ρόσι επίσης είναι τιμωρημένος.

6 σχόλια: