Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

7η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού : Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης

Έβδομη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.


 Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .



Την Κυριακή 2/3 στις 6 το απόγευμα είναι η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης.  Φέτος το ντέρμπι της πόλης έχει , εκτός των άλλων και τεράστια βαθμολογική σημασία. Η εκπληκτική φέτος Ατλέτικο ισοβαθμεί με την Μπαρτσελόνα στην 2η θέση με 60 βαθμούς , ενώ η Ρεάλ βρίσκεται μόνη πρώτη , σε απόσταση αναπνοής. 3 βαθμοί χωρίζουν τις ομάδες και μια πιθανη νίκη για την Ατλέτικο θα ξαναβάλει φωτιά στην Ισπανία. Αντίθετα μια νίκη της Ρεάλ θα της δώσει αέρα 6 βαθμών , ένα προβάδισμα που δύσκολα θα χάσει στην συνέχεια.

Και οι 2 προέρχονται από νίκες εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ , η Ατλέτικο έκλεψε την νίκη με 0-1 μέσα στην Μίλαν , ενώ η Ρεάλ έκανε ''περίπατο'' στην Γερμανία αφού συνέτριψε την Σάλκε με 1-6 ! 

Χωρίς σημαντικά προβλήματα οι ομάδες , λογικά θα αγωνιστούν με όλα τα αστέρια τους μέσα , οπότε αναμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι !

6 σχόλια: