Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Καλοκαίρι 2015: Τοπ 15 μεταγραφές

Καλησπέρα σε όλους. Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και σήμερα σας παρουσιάζουμε τις 10 (υποκειμενικά) κορυφαίες μεταγραφές που έγιναν αυτούς τους μήνες. Να σημειωθεί ότι λαμβάνονται υπόψιν η ποιότητα του κάθε παίκτη και η χρησιμότητά του στην ομάδα που πήγε και ΟΧΙ η τιμή του.







15. Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουβέντους



14. Ζοφρουά Κοντογκμπιά στην Ίντερ



13. Ίκερ Κασίγιας στην Πόρτο



12. Τζέιμς Μίλνερ στη Λίβερπουλ



11. Κάρλος Μπάκα στη Μίλαν



10. Ναθανιέλ Κλάιν στη Λίβερπουλ



9. Πετρ Τσεχ στην Άρσεναλ



8. Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν



7. Μέμφις Ντεπάι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



6. Στέβαν Γιόβετιτς στην Ίντερ



5. Έντιν Τζέκο στη Ρόμα



4. Πέδρο Ροντρίγκες στην Τσέλσι



3. Κέβιν Ντε Μπρούιν στη Μάντσεστερ Σίτι



2. Ραχίμ Στέρλινγκ στη Μάντσεστερ Σίτι

1. Αρτούρο Βιδάλ στη Μπάγερν: Είναι από τους κορυφαίους, κατά πολλούς ο κορυφαίος, χαφ στην Ευρώπη τα τελευταία 3-4 χρόνια. Το σημαντικότερο γρανάζι στην αγωνιστική αναγέννηση της Γιουβέντους, μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και σίγουρα είναι ιδανικός αντικαταστάτης (και άμεσος κιόλας) του Σβαϊνστάιγκερ. Τα 40 εκατ. που ξοδεύτηκαν είναι για την εποχή μας σχετικά μικρό ποσό για παίκτη της ποιότητάς του και σίγουρα θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη Μπάγερν.

1 σχόλιο:

  1. my videos - YouTube - Viacom - Videodl.cc
    my videos - YouTube - Viacom - Videodl.cc. Videos. Viacom - Videodl.cc. Videos. Viacom - Videodl.cc. Videos. Viacom - Videodl.cc. Videos. Viacom 바카라 사이트 - Videodl.cc. Videos. Viacom - Videodl.cc. 유튜브 음원 추출 Videos. Viacom - download youtube videos Videodl.cc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή