Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Weekend Review 23-24-25-26/01/2015

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα σας παρουσιάζουμε την ποδοσφαιρική ανασκόπηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.












Ο πρωταγωνιστής

Νεϊμάρ: Στη δεύτερη χρονιά του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Βραζιλιάνος νεαρός επιθετικός τρελαίνει κόσμο και έχει δεθεί για τα καλά με την ομάδα. Το Σάββατο, στον αγώνα με την Έλτσε, ήταν εκπληκτικός, αφού σκόραρε 2 γκολ, έδωσε μία ασίστ και κέρδισε 1 πέναλτι (που μετουσίωσε σε γκολ ο Μέσι) και γενικά είχε τρομερή παρουσία.



Καλύτερη ομάδα

Μπαρτσελόνα: Εμφατική νίκη με τρομερή εμφάνιση από τους μπλαουγκράνα μέσα στην Έλτσε. Οι επιθετικοί των Καταλανών ήταν σε τρομερό φεγγάρι (όπως είπαμε και για τον Νεϊμάρ παραπάνω) και διέλυσαν την ανήμπορη Έλτσε με τελικό σκορ 0-6! Από 2 γκολ Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι, από 1 οι Πικέ και Πέδρο.



Χειρότερη ομάδα

Τσέλσι: Μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία της γνώρισε η Τσέλσι το Σάββατο, αφού σε παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου Αγγλίας, στο Στάμφορντ Μπριτζ, απέναντι στην Μπράντφορντ (3η κατηγορία), παρότι προηγήθηκε με 2-0, έφαγε 4 γκολ και γνώρισε συντριπτικό και ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου, με το τελικό 2-4 να αποτελεί ιστορική επιτυχία για την Μπράντφορντ!




Το ματς

Τσέλσι-Μπράντφορντ 2-4: Βλ. ''χειρότερη ομάδα''.




Το γκολ

Βίκτορ Κούρτο Ορτίθ: Ένα απίστευτο βολ πλανέ (ο αγαπημένος μου τρόπος γκολ προσωπικά) καταγράφηκε σε παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. Απλά απολαύστε το. Βίντεο ΕΔΩ



Η γκάφα

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν πρόκειται για μία συγκεκριμένη γκάφα, αλλά για μία φάση διαρκείας με αλλεπάλληλες γκάφες από την άμυνα των πολιτών, οι οποίοι, όπως και η Τσέλσι, δέχτηκαν και αυτοί ταπεινωτικό εντός έδρας αποκλεισμό, από τη Μίντλεσμπρο (0-2). Βίντεο ΕΔΩ (0:29 και μετά).




Τα highlights

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξέσπασε χωρίς συγκεκριμένο λόγο πάνω στον Εντιμάρ της Κόρδοβα ο Πορτογάλος σταρ και δίκαια αποβλήθηκε. Βίντεο ΕΔΩ.


Φιλίπ Μεξές: Εκτός εαυτού ο Γάλλος αμυντικός με τον Στέφανο Μάουρι της Λάτσιο. Βίντεο ΕΔΩ.

Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς: Μεγάλη μορφή ο Σουηδός, μη λέμε τα ίδια. Στο παιχνίδι κόντρα στη Σεντ Ετιέν, απαντάει στις προκλήσεις αντιπάλου με το αφοπλιστικό ''συγγνώμη, αλλά ποιος είσαι εσύ;'' με τη συνέχεια να αποδεικνύει το μεγαλείο της προσωπικότητας του Ζλάταν. Βίντεο ΕΔΩ.



Άλλα

-Πέραν από τις Τσέλσι και Σίτι, αποκλεισμό εντός έδρας με ανατροπή γνώρισε η Τότεναμ από τη Λέστερ (1-2), ενώ Μαν Γιουν και Λίβερπουλ έμειναν στο 0-0 με Κέμπριτζ και Μπόλτον αντίστοιχα. Αυτό θα πει θεσμός των εκπλήξεων!! Μόνο η Άρσεναλ εξασφάλισε πρόκριση (2-3 στην Μπράιτον).

-Μεγάλη νίκη της Λάτσιο επί της Μίλαν με ανατροπή (3-1), ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ρόμα, μεγάλο διπλό (0-1) της Τορίνο μέσα στην Ίντερ.

-Σόου Γκριεζμάν και εύκολη νίκη (3-1) της Ατλέτικο επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, πολύ δύσκολα η Ρεάλ (1-2) την Κόρδοβα, μεγάλη νίκη με 3-1 της Βαλένθια κόντρα στη Σεβίλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου