Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Τι κάνουν τώρα οι σκόρερ των τελευταίων 10 τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τι κάνουν σήμερα που μιλάμε οι σκόρερ των τελευταίων 10 τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίζουν την καριέρα τους; Ασχολούνται με το ποδόσφαιρο από κάποιο άλλο πόστο; Είναι εκτός δημοσιότητας; Για να δούμε...







Πάολο Μαλντίνι: Σκόραρε στον τελικό του 2005. Παρότι η σχέση του με τη διοίκηση της Μίλαν μετά το τέλος της καριέρας του πέρασε από πολλά κύματα, πλέον είναι μέλος της και κοντινός συνεργάτης της Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι.

Ερνάν Κρέσπο: Σκόραρε στον τελικό του 2005. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής αφού είχε πει ότι σκοπεύει να την ακολουθήσει.

Στίβεν Τζέραρντ: Σκόραρε στον τελικό του 2005. Φυσικά ο ιστορικός αρχηγός της Λίβερπουλ συνεχίζει ως βασικός στην ομάδα με την οποία δέθηκε παθολογικά.

Βλάντιμιρ Σμίτσερ: Σκόραρε στον τελικό του 2005. Μετά το τέλος της καριέρας του ήταν sports manager στην εθνική Τσεχίας, όμως με την αποχώρηση του Μίχαλ Μπίλεκ (προπονητή της ομάδας της Τσεχίας όσο ήταν ο Σμίτσερ στο πόστο του) αποχώρησε και ο ίδιος.

Τσάμπι Αλόνσο: Σκόραρε στον τελικό του 2005. Το 2009 μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου είχε 5 εκπληκτικές σεζόν και κατέκτησε ξανά το τσουλου, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι είναι παίκτης της Μπάγερν, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποιεί μέχρι στιγμής καταπληκτικές εμφανίσεις.

Σαμουέλ Ετό: Σκόραρε στους τελικούς του 2006 και του 2009. Μετά τη Μπαρτσελόνα πήγε στην Ίντερ (πήρε τρεμπλ), κατόπιν στην Ανζί (έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου), πέρσι έπαιξε στην Τσέλσι (μέτρια σεζόν) και από το καλοκαίρι είναι παίκτης της Έβερτον (5 συμμ., 2 γκολ μέχρι στιγμής).

Τζουλιάνο Μπελέτι: Σκόραρε στον τελικό του 2006. Πλέον έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σολ Κάμπελ: Σκόραρε στον τελικό του 2006. Εμφανίζεται κατά καιρούς σε τηλεοπτικές εκπομπές και κάνει φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Φίλιπο Ιντζάγκι: Σκόραρε στον τελικό του 2007. Είναι προπονητής στη Μίλαν, την ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία. Προηγουμένως ήταν για 2 χρονιά προπονητής στην ομάδα Νέων των ροσονέρι.

Ντιρκ Κάουτ: Σκόραρε στον τελικό του 2007. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Φενέρμπαχτσέ, ενώ ήταν και βασικός με την εθνική Ολλανδίας στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκόραρε στους τελικούς του 2008 και του 2014. Δεν χρειάζεται συστάσεις.

Φρανκ Λάμπαρντ: Σκόραρε στον τελικό του 2008. Αφού έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι, το φετινό καλοκαίρι αποχώρησε έπειτα από 13 χρόνια από το Λονδίνο και έγινε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, με μορφή δανεισμού από την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Λιονέλ Μέσι: Σκόραρε στους τελικούς του 2009 και του 2011. Ούτε αυτός χρειάζεται συστάσεις.

Ντιέγκο Μιλίτο: Σκόραρε στον τελικό του 2010. Το Μάιο αποχαιρέτησε την Ίντερ και έγινε παίκτης της Ράσινγκ Κλουμπ, της πρώτης του ομάδας.

Πέδρο Ροντρίγκεζ: Σκόραρε στον τελικό του 2011. Συνεχίζει να είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Νταβίντ Βίγια: Σκόραρε στον τελικό του 2011. Το 2013 πήγε στην Ατλέτικο όπου κατέγραψε μία μαγική σεζόν, ενώ από φέτος είναι παίκτης της Melbourne City, και αυτός -όπως κι ο Λάμπαρντ- δανεικός από τη Νέα Υόρκη.

Τόμας Μίλερ: Σκόραρε στον τελικό του 2012. Συνεχίζει να γράφει ιστορία με Μπάγερν και εθνική Γερμανίας.

Ντιντιέ Ντρογκμπά: Σκόραρε στον τελικό του 2012. Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στη Γαλατασαράι φέτος το καλοκαίρι έκανε τη μεγάλη επιστροφή του στην αγαπημένη του Τσέλσι.

Ιλκάι Γκουντογκάν: Σκόραρε στον τελικό του 2013. Δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου την περσινή σεζόν λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού. Συνεχίζει να είναι παίκτης της Ντόρτμουντ και προσπαθεί να επανέλθει.

Μάριο Μάντζουκιτς: Σκόραρε στον τελικό του 2013. Από φέτος είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άριεν Ρόμπεν: Σκόραρε στον τελικό του 2013. Όσο πάει γίνεται καλύτερος, με αποκορύφωμα του Μουντιάλ του 2014 όπου έκανε μαγικές εμφανίσεις με την Ολλανδία. Φυσικά συνεχίζει να είναι βασικό γρανάζι και της Μπάγερν.

Σέρχιο Ράμος: Σκόραρε στον τελικό του 2014. Ο στυλοβάτης της άμυνας της Ρεάλ.

Γκάρεθ Μπέιλ: Σκόραρε στον τελικό του 2014. Με τη φανέλα της Ρεάλ έχει εξελιχθεί σε world-class star.

Μαρσέλο: Σκόραρε στον τελικό του 2014. Συνεχίζει ακάθεκτος στο αριστερό άκρο της άμυνας των μερένχες.

Ντιέγκο Γκοντίν: Σκόραρε στον τελικό του 2014. Παρότι όλοι έλεγαν ότι θα φύγει από την Ατλέτικο, αυτός παρέμεινε στους ροχιμπλάνκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου