Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Nick: Μπόλικες επιλογές

Καλησπέρα σε όλους. Μας τα χάλασε η Τσέλσι την Πέμπτη, μιας και βγήκε το αντίθετο ακριβώς από αυτό που προβλέψαμε και είδαμε μια ματσάρα που έληξε 3-2 και φυσικά δεν βγήκε το under 2,5.

Πάμε όμως και στα πρωταθλήματα με τα οποία ασχολείται η στήλη, τα Γερμανόφωνα, στα οποία είχαμε πάρα πολλές επιλογές αυτό το ΣΚ και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις πιο ζεστές και να φτιάξουμε δύο παρολί. Μία δυάδα και μία τριάδα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Παντερμπορν-Ρεγκενσμπουργκ 1: Μου άρεσε το 1,90 στην απόδοση. Η Πάντερμπορν, παρότι πλέον δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα, τα δίνει όλα σε κάθε ματς, παίζει απελευθερωμένα, σκοράρει εύκολα, σε καλή φόρμα (4-2-2). Από την άλλη, η ουραγός Ρέγκενμσπουργκ το έχει πάρει πλέον απόφαση ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στην κατηγορία και έχει το μυαλό της στο σχεδιασμό της νέας σεζόν που θα τη βρει εκτός εξαιρετικά συγκλνιστικού απροόπτου στη Budnesliga III. 0-2-5 η φόρμα της Ρέγκενσμπουργκ στα τελευταία 7 παιχνίδια. 

Ματερσμπουργκ-Σαλτσμπουργκ 2: Δύο ομάδες με αντιστρόφως ανάλογη φόρμα. Από τη μία η Μάτερσμπουργκ που έχει να νικήσει κάτι παραπάνω από ένα μήνα (5 παιχνίδια), ενώ από την άλλη η Σάλτσμπουργκ έχει να χάσει από τις... 24 Νοεμβρίου του 2012 (11 παιχνίδια)!!! Η Μάτερσμπουργκ στηρίζει τη σωτηρία της στο ότι οι Αντμίρα και Βάκερ είναι τραγικές, ενώ από την άλλη η Σάλτσμπυοργκ προσπαθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη 2η θέση. Λογικό διπλό σε λογική απόδοση ώστε να συμπληρωθεί η δυάδα.

ΒΑΚ Πελετς-Ριντ goal goal: Αμφότερες παλεύουν δυναμικά ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, οπότε και οι δύο θα θέλουν τη νίκη. Δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτό επιθετικό ποδόσφαιρο. 12/15 goal goal η ΒΑΚ, 11/15 η Ριντ!! Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 4η και 3η καλύτερη επίθεση αντίστοιχα στο πρωτάθλημα, πίσω από τις δύο πρώτες της βαθμολογίας, Αούστρια και Σάλτσμπουργκ. Καλό το 1,75.

Βασιλεια-Ζυριχη over 2,5: Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Η Βασιλεία για να παραμείνει πρώτη έστω με αυτό το ελάχιστο προβάδισμα του 1 βαθμού από τη Γκρασχόπερς, ενώ η Ζυρίχη θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για έξοδο στην Ευρώπη. 5/8 over 2,5 η Βασιλεία, 6/6 η Ζυρίχη! Σε καλή φόρμα και οι δύο ομάδες.

Εσμπιεργκ-Ραντερς under 2,5: Αδιάφορη η Έσμπιεργκ, διότι έχει σωθεί, ενώ ουσιαστικά δε μπορεί να κυνηγήσει Ευρώπη. Η Ράντερς από την άλλη κάνει ότι μπορεί για τη 2η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Και οι δύο ομάδες παίζουν κλειστά, με σφιχτή αμυντική λειτουργία και μπροστά ό,τι βγει. 4/4 η Έσμπιεργκ, 6/6 η Ράντερς.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 μονάδες
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 2άδα: Πάντερμπορν (1,90) - Σάλτσμπουργκ (1,60) Χ 12 μονάδες
                         3άδα: ΒΑΚ Πέλετς g/g (1,75) - Βασιλεία over 2,5 (1,80) - Έσμπιεργκ under
                                 2,5 (1,65) X 13,5 μονάδες                           
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 808,3 μονάδες

3 σχόλια:

  1. Γκλάντμπαχ έχω, στο 3,30 μέσα στην Στουτγάρδη... Την είχα ποντάρει και στο Μάϊντζ αλλά έχασε.... Και η Άϊντραχτ επίσης, έχει τύχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζορικη ειναι η Γκλαντμπαχ, διοτι η Στουτγαρδη εχει γερη εδρα και δυσκολα χανει εκει περα. Επισης, η Γκλαντμπαχ δε μου εχει δειξει σταθεροτητα φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχει η Στουτγάρδη ; ; ; Καλή έδρα ; ; ;

    Συγκεντρώσου Νιιικ....

    Η τρίτη χειροτερη εδρα της κατηγορίας είναι. 3-3-7 εντος εχει...

    Η χειροτερη ειναι η Γκρόϊτερ, μετα η Άουγκσμπουργκ και μετα η Στουτγαρδη με την Βόλφσμπουργκ...

    Και έχει και κυπελλο μεσοβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή