Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τι θα δούμε αυτή την αγωνιστική

Καλησπέρα σε όλους. Από αυτή τη στήλη θα καταγράφουμε τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την κάθε αγωνιστική των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Θα βλέπουμε δηλαδή, που διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι έχουμε αυτή την αγωνιστική . . .


Premier League



Την Δευτέρα στις 8/4 στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με γηπεδούχο την Γιουνάϊτεντ. Φυσικά, το πρωτάθλημα "καθάρισε", όμως το ντέρμπι αυτό ποτέ δεν χάνει την αίγλη του. Σημαντική αναμέτρηση είναι και το Τότεναμ-Έβερτον στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής.

 

Bundesliga



Όποιος παρακολουθεί από κοντά το Γερμανικό Πρωτάθλημα, θα γνωρίζει ότι αυτή την αγωνιστική η Μπάγερν σε περίπτωση που κερδίσει κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Η απάντηση για το αν θα τα καταφέρει θα δοθεί μέσω Φρανκφούρτης (αφού αγωνίζεται με την Άϊντραχτ) στις 16:30 ώρα Ελλάδος το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Serie A



Αναμφισβήτητα όλα τα βλέμματα θα στραφούν στην Ρώμη το βράδυ της Δευτέρας στις 21:45 ώρα Ελλάδος. Τότε θα διεξαχθεί ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι όχι μόνο της Ιταλίας και της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου. Το λεγόμενο για τους Ιταλούς Derby della Capitale. Ρόμα-Λάτσιο. Για το συγκεκριμένο ντέρμπι, ετοιμάσαμε ένα εκτενές αφιέρωμα, το οποίο θα "ανεβάσουμε" στο blog την Κυριακή το απόγευμα.

 

Primera Division



Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μάλαγα φαίνεται ότι είναι δύο από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την τέταρτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, πετυχαίνει την Μάλαγα σε άσχημη φάση καθώς θα κοντραριστούν ανάμεσα στους δύο προημιτελικούς των Ανδαλουσιάνων για το Champions League. Στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Την Κυριακή στις 20:00, θα διεξαχθεί το μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Χετάφε και Ατλέτικο. Σε πολύ καλή κατάσταση η Χετάφε τελευταία, σε μέτρια κατάσταση η Ατλέτικο. Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την μεταξύ τους αναμέτρηση.

 

League Une



Μία από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις στο Γαλλικό Πρωτάθλημα είναι η αναμέτρηση της Ρεμς με την Λυών στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή έδρα (είναι η καλύτερη έδρα των "κάτω βαθμολογικών στρωμάτων") και η Λυών αν και και σε άσχημη κατάσταση διατηρεί κάποιες ελπίδες για τον τίτλο.

 

Super League Portugal



Το ματς της αγωνιστικής είναι το Πόρτο-Σπόρτινγκ Μπράγκα στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας. Δύο ομάδες ποιοτικές που συνθέτουν ένα καλό ζευγάρι από πλευράς θεάματος και ποιότητας. Η μεν Πόρτο θέλει να βρίσκεται όσο το δυνατό πιο κοντά στην Μπενφίκα μέχρι την μεταξύ τους αναμέτρηση στο τεός του πρωταθλήματος και η δε Σπόρτινγκ Μπράγκα θέλει να προσπεράσει την Πάσος Φερέϊρα και να καταλάβει την τρίτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας>

 

Eredivisie



Ένα μεγάλο ντέρμπι στον Ολλανδικό βορρά, αποτελεί το Χρόνιγκεν-Χίρενφέϊν. Όποιος γνωρίζει καταστάσεις στην Ολλανδία θα το ξέρει αυτό. Υπάρχει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες και η μεταξύ τους αναμέτρηση πάντα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Στις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής αυτό το ντέρμπι.

 

Super League Turkey



Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00. Μπούρσασπορ-Μπεσικτάς. Η Μπόυρσασπορ, θέλει να κερδίσει μία θέση στην Ευρώπη. Η Μπεσίκτας, να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα για το Πρωτάθλημα.

Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η αναμέτρηση της Ορντούσπορ με την Φενέρμπαχτσέ. Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αφού από αυτήν αντλούν δύναμη. Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα και θέλουν να βρίσκονται όσο πιο κοντά στην Γαλατά για να την κερδίσουν στο τέλος και να βγουν αυτοί πρωταθλητές.

 

Belgian Pro League



Οι Βέλγοι, ήδη μπήκαν στα Play Off και το ενδιαφέρον έχει αυξηθεί. Τρία σπουδαία ζευγάρια για την διεκδίκηση του Πρωταθλήματος υπάρχουν και αυτή την αγωνιστική. Λόκερεν-Κλαμπ Μπριζ απόψε στις 21:30, Σταντάρ-Άντερχλετ το Σάββατο στις 19:00 και Γκενκ-Ζούλτε Βάρεγκεμ το Σάββατο στις 19:00 επίσης.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές από σπουδαία ματς. Ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος, μπορεί να κάνει την επιλογή του. Καλή τηλεθέαση σε όλους ! ! !

1 σχόλιο:

  1. Ωραια η νεα στηλη Jim. Ξεχωριζουν βεβαια 2 ματς, τα ντερμπι του Μαντσεστερ και της Ρωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή