Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Αφιέρωμα στον Μάρκο ντι Βάιο

Καλησπέρα σε όλους. Ο σπουδαίος Ιταλός επιθετικός Μάρκο ντι Βάιο, ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Το Betgrass ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον 38χρονο.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Weekend Review 24-27/10/2014

Καλησπέρα σε όλους. Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα έχουμε μία ανασκόπηση για το τι συνέβη στο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Τι κάνουν τώρα οι σκόρερ των τελευταίων 10 τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τι κάνουν σήμερα που μιλάμε οι σκόρερ των τελευταίων 10 τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίζουν την καριέρα τους; Ασχολούνται με το ποδόσφαιρο από κάποιο άλλο πόστο; Είναι εκτός δημοσιότητας; Για να δούμε...

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Weekend Review 17-20/10/2014

Καλησπέρα σε όλους. Το Betgrass εγκαινιάζει μία νέα σειρά αναρτήσεων, την weekend reviews, η οποία θα ανεβαίνει εβδομαδιαία, και συγκεκριμένα κάθε τρίτη. Σε αυτά τα άρθρα θα παρουσιάζουμε αναλυτικά και με κάποια άτυπα ''βραβεία'' το τι έγινε το Σαββατοκύριακο, η μάλλον το 4ήμερο Π-Σ-Κ-Δ.

Πάμε να δούμε τι έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Η εθνική Ελλάδος στις μεγάλες διοργανώσεις

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε όλα τα ματς της εθνικής μας ομάδας σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων. Τα ματς, τα σκόρ, οι 11άδες και οι σκόρερ (σε παρένθεση) από κάθε παιχνίδι.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αφιέρωμα στο κύπελλο UEFA και στο Europa League (Part 3)

Καλησπέρα σε όλους. Στο 3ο και τελευταίο άρθρο της σειράς αφιερωμάτων στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, θα αναφερθούμε σε ρεκόρ και στατιστικά στοιχεία της.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Αφιέρωμα στο κύπελλο UEFA και στο Europa League (Part 2)

Καλησπέρα σε όλους. Για σήμερα έχουμε το δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, παραθέτοντας τις υπόλοιπες σεζόν.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αφιέρωμα στο κύπελλο UEFA και στο Europa League (Part 1)

Καλησπέρα σε όλους. Το betgrass θα σας παρουσιάσει σε 3 μέρη ένα μεγάλο αφιέρωμα στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, άλλοτε κύπελλο UEFA, νυν Europa League. Αναλυτικά οι τελικές φάσεις και οι πρώτοι σκόρερ από κάθε σεζόν.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Αφιέρωμα στον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς

Ο μεγάλος Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς σήμερα κλείνει τα 33 του χρόνια και, όπως με τον Ρονάλντο, το betgrass του εύχεται χρόνια πολλά μέσω ενός μεγάλου αφιερώματος.