Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Δεν χάνει η Πονφεραντίνα.....

Πέρασε η Ατλέτικο τελικά (0-1) απο το Μπερναμπέου χαρίζοντας μας το Χ2 στο 2,10 αλλά Μπαρτσελόνα και Αλμερία σταμάτησαν μόνο στα 2 γκολ ..... δεν έχει και φατσούλα απογοήτευσης όπως στο facebook να βάλω κρίμα!! Με 4 παιχνίδια για την Primera και 7 για την Segunda συνεχίζεται το πρόγραμμα της Ισπανίας. Ας δούμε και τις σημερινές μας επιλογές.....




Μπέτις - Βιγιαρεάλ: Σφυροκοπήθηκε μεσοβδόμαδα στην εμβόλιμη αγωνιστική μέσα στο Σαν Μαμές απο την Μπιλμπάο και αν και ευτύχησε να προηγηθεί κόντρα στην ροή του αγώνα και των ευκαιριών τελικά έφυγε ηττημένη με 2-1 μιας και η γηπεδούχος ήτανε πραγματικά "γεννήτρια ευκαιριών". Ο Πέπε Μελ με συνεχή ροτέισον προσπαθεί α κρατήσει φρέσκια την ενδεκάδα του δίνοντας προτεραιότητα στην Λίγκα έναντι του Γιουρόπα. Το Πέμπτη ταξιδεύουν για Κροατία όπου και αντιμετωπίζουν την Ριέκα για την δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα. Απουσίες: --- Επιστροφές: Ρουμπέν Κάστρο (επιθετικός).

Ούτε λίγο ούτε πολύ αήττητη φιγουράρει η Βιγιαρεάλ στην 4η θέση της βαθμολογίας παρουσιάζοντας μια πάρα πολύ καλή ομάδα με τρεξίματα αλλά και αυτοματισμούς στην επίθεση. Στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε και προηγήθηκε μόλις στο 1' της Εσπανιόλ για να ζευγαρώσει τα τέρματά της στο 66'. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 80'. Απουσίες: Φαρινός (χαφ). Επιστροφές:---.

Σούμα: Παρόλο που ακολουθεί και για τις 2 Ευρωπαϊκή εβδομάδα, λόγω της επιθετικής φύσης των δύο ομάδων είναι πολύ δυνατόν να δούμε πολλές φάσεις και αρκετά γκολ στις δύο εστίες. Πάμε λοιπόν με το over 2,5 στο 1,80 το οποίο ευνοείται και από την παράδοση (1 under , 5 over από το 2004).


Μιράντες - Πονφεραντίνα: Ηττήθηκε με 1-0 την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Μαγιόρκα. Στο α' ημίχρονο ήτανε μετριότατη ενώ και η εμφάνιση της στο β' ημίχρονο περιορίστηκε σε 2-3 καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με την Μαγιόρκα να έχει τον απόλυτο έλεγχο τους ματς. Απουσίες: Ιριόμε (βασικός μέσος), Πριέτο (βασικός γκολκίπερ), Κοϊκίλι (βασικός αριστερός μπακ), Ινφάντε (επιθετικός και αρχηγός), οι πολύ χρήσιμοι αναπληρωματικοί Λουθένα (μέσος), Μουνίθ (μέσος). Επιστροφές:---.

Με την μεγαλύτερη σε εύρος φετινή εντός έδρα νίκης της με 5-1 επί της Χέρκουλες έκελισε η προηγούμενη αγωνιστική για την Πονφεραντίνα. Μέχρι το 21' είχε 4 κλασσικές ευκαιρίες και τρία γκολ με την Χέρκουλες να ανοίγεται μπροστά αφήνοντας πίσω κενά μετά το γρήγορο 1-0 (5') των γηπεδούχων. Αποτελεσματικότατη για άλλο ένα παιχνίδι η Πονφεραντίνα πιάνοντας ικανοποιητική απόδοση. Απουσίες: Σαούλ (μέσος) μακροχρόνιος από το καλοκαίρι. Επιστροφές:---.


Σούμα: Δύο συνεχόμενες ήττες για την Μιράντες τις τελευταίες αγωνιστικές η οποία καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα την Μιράντες με αρκετές απουσίες. Όσο για την Πονφεραντίνα χάρμα οφθαλμών (μην την ματιάξουμε!) για αυτό και πιστεύουμε ότι θα φύγει αλώβητη από αυτή την εκτός έδρα αναμέτρησή της, Χ2 στο 1,61.


Μούρθια - Νουμάνθια: Σε ένα βαρετό και άσφαιρο ματς με την Εϊμπαρ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 προσθέτοντας άλλο έναν βαθμό στην φετινή της συγκομιδή. Δεν μπορεί να ζητάει κάτι παραπάνω αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μονόλογος άμυνας - γκολκίπερ και για τις 2 ομάδες... Απουσίες: αμφίβολος ο παίχτης κλειδί Τέτε (βασικός δεξιός εξτρέμ). Επιστροφές: Τρούχολς (κεντρικός αμυντικός).

Κέρδισε πολύ πιο άνετα απ'όσο δείχνει το τελικό σκορ (3-1) την Σαμπαντέλ καθώς ήτανε πολύ ανώτερη της αντιπάλου της. Αν και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς η Νουμάνθια (5') ισοφαρίστηκε με πέναλτι μαιμού στο 41'. Η απάντηση ήρθε απο ένα φάουλ στο 72' οπότε και έμεινε με 10 η αντίπαλός της Σαμπαντέλ. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Απουσίες: Βιθέντε (βασικός μέσος) μεγάλη απουσία με πολύ πιθανό αντικαταστάτη του τον Παλάνκα, Ισίδορο (δεξιός μπακ), Πεδράθα (μέσος). Επιστροφές: ---.

Σούμα: Η Μούρθια μπορεί να είναι αποδοτική στην επίθεση αλλά στην άμυνα ακόμα πάσχει ενώ και τα 3 τελευταία εντός έδρας της παιχνίδια ήτανε όλα over 2,5. Η Νουμάνθια πάλι εκτός έδρας και βαζει αλλά και δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Πολύ πιθανό λοιπόν το αμφίσκορο goal/goal στο 1,83.




Φιλική Συμβουλή: Under το μεσημεριανό (13:00) με υποψία έκπληξης βάσει του σετ αποδοσεων προς Λεβάντε το παιχνίδι. Με θετικό αποτέλεσμα μπορί να φύγει κ η Έλτσε απο την έδρας της Θέλτα ωραίο το goal/goal στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όποιος χάσει χάνεται στο ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Τενερίφη και Ρεάλ Β'. Δεν πιστέυω να ανοίξει το σκόρ με τέτοιες επιθετικές γραμμές (2 γκολ παρακαλώ ενεργητικό και οι δύο μέχρι σήμερα!) under ή εναλλακτικά για μεγαλύτερη απόδοση 2-3 γκολ. Στον αντίποδα θεωρώ over 2,5 το ματς μεταξύ Μπαρτσελόνα Β' και Μαγιόρκας.



Όσο μας πληγώνει τόσο μας πορώνει πάμε με 20 μονάδες και σήμερα!! Αφού στην κάβα μας όλα τα παρολί μας χάνονται για ένα παιχνίδι...

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 960 μονάδες
Ποντάρισμα (29/09/2013):
Τριάδα: Μπέτις - Βιγιαρεάλ                                  over 2,5 (1,80)
              Μιράντες - Πονφεραντίνα                       Χ2 (1,61)
              Μούρθια - Νουμάνθια                              goal/goal (1,83)

Συνολική απόδοση : 5,30 Χ 20 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 940 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Giorgos Bet : ποντάρισμα στους μιλανέζους

Έκτη αγωνιστική στην Ιταλία , η Ρόμα βρίσκεται ακόμα πρώτη με 5/5 νίκες και πλέον οι αποδόσεις της έπεσαν αρκετά χαμηλά. Για αυτό το λόγο αφήνουμε στην άκρη τους ρωμαίους και θα ασχοληθούμε με τις ομάδες του Μιλάνου.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα:




Μίλαν - Σαμπντόρια (Σάββατο 21:45)

Η Μίλαν συνέχισε να γκελάρει , παραχωρώντας ισοπαλία με 3-3 στην Μπολόνια (με 2 γκολ στο τέλος από Ρομπίνιο και Αμπάτε). Με μόλις 5 βαθμούς έχει μείνει πολύ πίσω από της προνομιούχες θέσεις και το παιχνίδι με την Σαμπντόρια αποτελεί ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Τιμωρημένος ο Μπαλοτέλι (που έχασε και το πρώτο πέναλτι στην καριέρα του) , ενώ τραυματίας είναι ο Ελ Σαράουι. Αυτό σημαίνει πως θέση βασικού θα πάρουν εκ νέου ο Μάτρι με τον Ρομπίνιο.

Η Σαμπντόρια ακόμα αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα και δεν πείθει με την απόδοσή της. 3ήττες και 2 ισοπαλίες μέχρι στιγμής.

Πρόβλεψη : Αν σοβαρευτούν επιτέλους ο Μεξές και Ζαπάτα (οι κεντρικοί αμυντικοί της Μίλαν) , τότε οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν πρόβλημα να κερδίσουν εύκολα την Σαμπντόρια. Σε αντίθετη περίπτωση πάμε σε παιχνίδι με πολλά γκολ , αλλά και πάλι δύσκολα να κλέψουν βαθμό οι φιλοξενούμενοι. 1 (1,60)


Κάλιαρι - Ίντερ (Κυριακή 16:00)

Η Ίντερ , που πέτυχε σημαντική νίκη με ανατροπή (2-1) επί της Φιορεντίνα , καλείται να συνεχίσει το σερί καλών αποτελεσμάτων της κόντρα στην Κάλιαρι. Ο Ματσάρι στην θα κάνει αλλαγές στην 11αδα και ο Κόβασιτς αναμένεται να έχει θέση βασικού ,ενώ στην επίθεση θα δούμε τους Ικάρντι και Άλβαρες. Το ενδιαφέρον στατιστικό για την Ίντερ είναι ότι αν κερδίσει τον αγώνα αυτό θα έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημά της από τη σαιζόν 2002-2003.

Η Κάλιαρι δεν θα αγωνιστεί στην έδρα της , αφού γίνονται ακόμα έργα, αλλά αποτελεί δύσκολο αντίπαλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι τώρα , αλλά στον αντίποδα δέχεται και γκολ συνεχώς. Στα τελευταία 4 παιχνίδια της έχει 1 ήττα και 3 συνεχόμενες ισοπαλίες.

Πρόβλεψη : Οι 2 μονάδες που δίνονται στο διπλό αξίζουν το ρίσκο , ακόμα και αν η Ίντερ αγωνίζεται με αλλαγές. 2 (2,00)


Αταλάντα - Ουντινέζε (Κυριακή 16:00)

Ο προπονητής της Αταλάντα Κολαντουόλο βρίσκεται υπό πίεση μετά την τελευταία ήττα της ομάδας του , την 4η στα τελευταία 5 ματς. Η αλλαγή από το 4-3-3 στο 3-5-2  έγινε με το σκεπτικό να βελτιωθεί η άμυνα , αλλά στο τέλος το παιχνίδι έληξε με ήττα 4-3 από την Πάρμα. Παρόλα αυτά σκοπεύει να διατηρήσει το ίδιο σύστημα και στον αγώνα με την Ουντινέζε.

Οι φιλοξενούμενοι , αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρσι , κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Τζένοα αλλά δεν δείχνει σταθερότητα στο παιχνίδι της. Εκτός έδρας έχει 2/2 ήττες μέχρι στιγμής. Το 2ο γκολ του Ντι Νατάλε κρατάμε από το προηγούμενο παιχνίδι που φαίνεται να βρίσκει τον καλό εαυτό του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Ουντινέζε αφού ο Ντι Νατάλε εκτός από αρχηγός , είναι και ουσιαστικά η μισή ομάδα!

Πρόβλεψη : Σε κάκιστη κατάσταση η Αταλάντα , μέτρια η Ουντινέζε. Θα το πάρουμε εκ του ασφαλούς με Χ2 (3,30 - 2,90) (ανοικτή διπλή).


Πρόταση :

Μίλαν - Σαμπντόρια             1 (1,60)

Κάλιαρι - Ίντερ                    2 (2,00) 

Αταλάντα - Ουντινέζε          Χ2 (3,30 - 2,90) (ανοικτή διπλή)

Ποντάρισμα : 4 μονάδες (άρα 8 από ανοικτή διπλή) 

Geobet: Αστυνομία παρακαλώ λέγετε.....!!

Ούτε μια ούτε ούτε δύο αλλά 120 κλήσεις δέχτηκε η Αστυνομία της Ισπανίας στο δεκάλεπτο που ακολούθησε το πέναλτι μαϊμού που εκμαίευσε ο Πέπε από τον αμυντικό της Έλτσε Κάρλος Σάντσες και μετέτρεψε σε γκολ ο Ρονάλντο κάνοντας το 1-2 για την Ρεάλ στο 95'. Λίγο νωρίτερα η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε με την φωτιά με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο 91'. Πάμε όμως να δούμε τι επιλέξαμε για σήμερα συμπεριλαμβανομένου και του Μαδριλένικου Ντέρμπι που ξεχωρίζει αυτήν την αγωνιστική.......


Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλ. Μαδρίτης: Αν και προηγήθηκε στο 51' με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν "σκότωσε" την Έλτσε μ' αποτέλεσμα ο εφιάλτης να πάρει σάρκα και οστά στο 91' φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Μποακί 1-1. Ο ..... διαιτητής όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 95' δίνοντας ένα αστείο πέναλτι στη βασίλισσα τους χάρισε τους 3 βαθμούς και την διατήρησε σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Ατλ. Μαδρίτης. Απουσίες: Τσάμπι Αλόνσο (χαφ) σταθερά έξω. Επιστροφές: Μπέιλ (εξτρέμ), Μαρσέλο (μπακ).

Κάπως αγχωτικά αλλά όχι τόσο δύσκολα όσο δείχνει το σκορ (2-1) η Ατλέτικο έκαμψε την αντίσταση της Οσασούνα στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Έκανε το 6/6 ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου σε ξεκίνημα Λίγκας και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο Μαδριλένικο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Ρεάλ. Σε καλό φεγγάρι και ο Ντιέγκο Κόστα που πέτυχε και τα 2 γκολ για λογαριασμό της Ατλέτικο. Απουσίες: Μάριο Σουάρεθ (χαφ), Αντριάν (φορ). Επιστροφές: ---.

Σούμα: Η Ατλέτικο δίνει μάχη να σταθεί στο ύψος του ντέρμπι κάθε χρονιά προσπαθώντας παράλληλα να κρύψει τυχόν συμπλέγματα κατωτερότητας που την στοιχειώνουν τέτοιες μέρες. Φέτος στο αγωνιστικό σημείο που βρισκόμαστε πιστεύω πως αξίζει το ρίσκο να στηριχθεί, σε αποδόσεις αουτσάϊντερ, να φύγει με κάτι καλό απο την έδρα της Ρεάλ με τον κίνδυνο πάντα να διασυρθούμε μιας και Μπερναμπέου είναι αυτό..... Χ2 λοιπόν στο 2,10.


Αλμερία - Μπαρτσελόνα: Πρώτο ματς που δεν μπόρεσε να σκοράρει η νεοφώτιστη  απέναντι στη Μάλαγα στος εκτός έδρας 2-0. Δεν ήτανε πολύ χειρότερη της γηπεδούχου αφού στο πρώτο ημίχρονο βγήκε μπροστά έκανε φάσεις και διεκδίκησε κάτι καλύτερο απο τον βαθμό της ισοπαλίας. Απο στημένη φάση το πρώτο γκολ της Μάλαγα (68') με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται στο 90'. Απουσίες: --- Επιστροφές: Κριστιάν (μπακ).

Στο 22' ο πίνακας ήδη έγραφε 3-0 με την Σοσιεδάδ όμως να έχει το πρώτο δοκάρι του αγώνα στη Βαρκελώνη μόλις στην πρώτη φάση. Πρώτο γκολ του Νεϊμάρ στην διοργάνωση στο τελικό 4-1. Αν και πήγε να δημιουργηθεί θέμα μετά την αλλαγή του Μέσι οι δηλώσεις του Αργεντίνου σταρ έβαλε τα Μαδριλένικα έντυπα μαζί με τα πράγματα εκεί που πρέπει ......δηλαδή στη θέση τους! Απουσίες: Άλμπα (μπακ), Μαστσεράνο (στοπερ). Επιστροφές: Πουγιόλ (μπακ).

Σούμα: Χαμηλές οι αποδόσεις σε 2πλό και over 2,5 πάμε σε κάτι πιο πολύπλοκο. Over 3,5 σε συνδυασμό με νικητή την Μπαρτσελόνα στο αποψινό ματς στο 1,83.


Για το Champions League που έρχεται: Σέλτικ - Μπαρτσελόνα , Πόρτο - Ατλέτικο (Τρίτη) και Ρεάλ Μ. - Κοπεγχάγη (Τετάρτη)....

Φιλική συμβουλή: Στα άλλα δυο αποψινά παιχνίδια της Primera το over φαντάζει αναπόφευκτο....  Για την Segunda, πονάει στην άμυνα η Χιχόν αλλά μου αρέσει ο άσσος της απέναντι στην Εϊμπάρ. Παιχνίδι τακτικής ανάμεσα σε Λούγκο και Λας Πάλμας διαλέξτε Χ ή 2-3 goal σε περίπτωση που θέλετε να καλύψετε πιθανό στράβωμα......


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 980 μονάδες
Ποντάρισμα (28/09/2013):
Δυάδα: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλ. Μαδρίτης                               Χ2 (2,10)
             Αλμερία - Μπαρτσελόνα                            over 3,5 & Νίκη Μπαρτελόνας (1,83)

Συνολική απόδοση : 3,84 Χ 20 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 960 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Με δυό Over 2,5 στην Γαλλία

Συνεχίζεται η δράση και στην Γαλλία αλλά και στο γειτονικό Βέλγιο. Συμπληρώθηκαν ήδη επτά αγωνιστικές στην Γαλλία και οκτώ στο Βέλγιο. Στην Γαλλία όπως συνηθίζεται το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, ενώ στο Βέλγιο όπως (και εδώ) συνηθίζεται υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν..

Ας προχωρήσουμε όμως στις επιλογές μας...

Δύο Over 2,5 θα κρατήσω για σήμερα . . .

Το πρώτο προέρχεται από τον αγώνα Εβιάν-Μπορντό... Η εκτός έδρας παρουσία της Μπορντό αλλά και η εντός έδρας παρουσία της Εβιάν σε συνάρτση με τα αποτελέσματά τους (τρία σερί Over 2.5 η μία εντός και άλλα τόσα η άλλη εκτός έδρας) μας δίνουν μια καλή (για ειδικό στοίχημα πάντα) απόδοση του 2,15... Over 2.5 λοιπόν εδώ...

Το δεύτερο και τελευταίο over 2,5 προέρχεται από τον αγώνα της Σεντ Ετιέν με την Μπαστιά... Η Σεντ Ετιέν εντός έδρας είναι δυνατή και επιτίθεται συνεχώς. Επίσης, δέχεται και το γκολ. Η Μπαστιά πάντα τρώει γκολ εκτός έδρας μέχρι τώρα... Επιλογή το Over 2,5 και εδώ στο 2,05..

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 990 μονάδες
Κέρδη (15-9-2013): -
Υπόλοιπο: 990 μονάδες
Ποντάρισμα (28-9-2013):
Δυάδα
Μπορντό Over 2,5 - Σεντ Ετιέν Over 2,5 (4,41) X 12 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 12 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 978 μονάδες

Jimlaw: Με League Two και Conference

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλοι. Μία ακόμη αγωνιστική περιμένει τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και τους παίκτες του στοιχήματος. Στην Αγγλία υπάρχει φουλ πρόγραμμα με μερικά σπουδαία ματς να ξεχωρίζουν (πχ Σουόνσι-Άρσεναλ και Τότεναμ-Τσέλσι).

Ας περάσουμε όμως και στην ανάλυση των σημερινών επιλογών μας . . .


League Two



Πρώτη επιλογή μου είναι το διπλό της Σκάνθορπ στο 3,00. Η Σκάνθορπ βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Μετράει δύο σερί νίκες (μία εντός και μία εκτός έδρας). Γενικότερα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της είναι αήττητη. Η γηπεδούχος Μπέρτον δεν είναι καλά . . . Και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη με τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει στο πρωτάθλημα. Οπότε, έχω μια ομάδα ντεφορμέ κόντρα σε μια ομάδα που είναι σε άνοδο... Επιλέγω την Σκάνθορπ . . .

Δεύτερη επιλογή μου είναι το διπλό της Μόρκαμ στο 3,00. Η Μόρκαμ είναι σταθερά αποτελεσματική ομάδα. Μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μάλιστα, στα τελευταία δύο παιχνίδια της εκτός έδρας, έβγαλε δύο διπλά. Η γηπεδούχος Νορθάμπντον, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση εδώ και καιρό. Η ομάδα στα τελευταία έξι παιχνίδια της, μετράει πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία (ούτε μία νίκη).

Η περυσινή πολύ δυνατή της έδρα (της Νορθάμπντον) έχει χάσει την δύναμη της φέτος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στα τελευταία τρία φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Κρατάω την Μόρκαμ που είναι πολύ καλά...

Τελευταία επιλογή μου από τη League Two είναι το διπλό της Γουίμπλεντον στο 2,80. Η Γουίμπλεντον, είναι ανεβασμένη. Και αποτελεσματική.. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το γεγονός τρων τεσσάρων νικών και μόλις μιας ήττας στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Και μάλιστα σκοράρει αρκετά. Στις δύο νίκες (από τις τελευταίες τέσσερις) σκόραρε τρία γκολ και στις άλλες δύο νίκες, σκόραρε δύο γκολ.

Η Τσέλτεναμ, σε κακή κατάσταση... Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι. Επίσης, εντός έδρας σε τέσσερα ματς δεν έχει ούτε μία νίκη (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα), αποδεικνύοντας ότι αρχικά τουλάχιστον δεν είναι καθόλου καλά.


Conference



Πρώτη επιλογή μου είναι το διπλό Σαλσμπέρι στο 3,60.. Είναι η καλύτερη ομάδα σε φόρμα στην κατηγορία (μαζί με την Κέϊμπριτζ). Στα τελευταία έξι ματς μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Η γηπεδούχος Μπάρνετ, έχει αντιστρόφως ανάλογη πορεία... Στα τελευταία έξι ματς, μετράει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη. Κριτήριο μου στην επιλογή αυτού του διπλού είναι η φόρμα και η υψηλή (κατά την γνώμη μου) απόδοση...

Επόμενη και τελευταία επιλογή μου είναι το διπλό της Γκέϊτσχεντ στο 5,00. Η Γκέιτσχεντ, στα τελευταία έξι παιχνίδια της μετράει τέσσερις νίκες και δύο ήττες... Μάλιστα, στα τελευταία δύο ματς έχει δύο σερί νίκες... Και από την άλλη η Φόρεστ Γκριν, στα τελευταία έξι δικά της παιχνίδια μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Να τονίσω, ότι, οι τρις ήττες ήρθαν μαζεμένες στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Δείγμα ντεφορμαρίσματος. Τρεις σερί ήττες η μία, δύο σερί νίκες η άλλη... Κρατάω το διπλό της Γέιτσχεντ στο 5,00...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 889,85 μονάδες
Κέρδη (22-9-2013): -
Υπόλοιπο: 889,85 μονάδες
Ποντάρισμα (28-9-2013):
Μονά αποδεκτά
Μπάρνετ-Σαλισμπέρι 2 (3,60) Χ 17 μονάδες
Φόρεστ Γκριν-Γκέϊτσχεντ 2 (5,00) Χ 12 μονάδες
Trixie (2-3): Σκάνθορπ (3.00) - Μόρκαμ (3.00) - Γουίμπλεντον (2.80). Με 12 μονάδες στις δυάδες και έξι μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 42 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα:  71 μονάδες
Νέο υπόλοιπο:  818,85 μονάδες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Premier League: Match Preview 28-29/09

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους! Κλασσικά σε 3 δόσεις θα διεξαχθεί η Premier League και αυτό το ΣΚ. Το σύνολο των παιχνιδιών θα παιχθεί το Σάββατο, ενώ αναμφίβολα τα παιχνίδια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων θα είναι τα: Tottenham Hotspurs - Chelsea αλλά και το Swansea City - Arsenal. 


Πάμε να δούμε το πρόγραμμα:



Σάββατο 28/09/13

14:45 Tottenham Hotspur - Chelsea

17:00 Aston Villa - Manchester City
          Fulham - Cardiff City
          Hull City - West Ham United
          Manchester United - West Bromwich Albion
          Southampton - Crystal Palace
          Swansea City - Arsenal

Κυριακή 29/09/13

15:30 Stoke City - Norwich City

18:00 Sunderland - Liverpool

Δευτέρα 30/09/13

22:00 Everton - Newcastle United



Ντέρμπι με τα όλα του! Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο το Champions League, η Chelsea στοχεύει και για ακόμη υψηλότερα. Το θέμα είναι ότι οι μπλε έχουν πρόβλημα, ο Μουρίνιο δεν έχει βρει ακόμη ποιος θα είναι ο βασικός επιθετικός. Δοκιμάζει συνέχεια τον Ετό, αλλά δεν του βγαίνει. Η αποχή του από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έχει ως αποτέλεσμα να είναι εκτός φόρμας.

Από την άλλη οι Spurs βρίσκονται σε άνοδο, έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε 5 παιχνίδια, και είναι σίγουρο ότι θα ανεβούν και άλλο, από την στιγμή που η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες.

Προσωπικά δεν μπορώ να βρω κάποιο σημείο. Με επιφύλαξη στην ισοπαλία και στο 0-0.



Εδώ πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί και είναι η Man. City.

Ενδεχομένως να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα, αν έπαιζε ο Benteke. Αλλά ο τραυματισμός του Βέλγου είναι πισωγύρισμα για τον Lambert. Μπορεί ο Kozak που τον αντικατέστησε να άφησε αισιόδοξα μηνύματα, αλλά σίγουρα δεν έχει την ποιότητα του Benteke.

H City πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον θρίαμβο επί της συμπολίτισσας Man. Utd. Βέβαια μπορεί να έχει στο μυαλό της και την Bayern (για Ch. League), αλλά αρχή του πρωταθλήματος είναι, πάγκο έχει, μπορεί να βγάλει 2 ματς σε μια εβδομάδα. Η άμυνα της Villa δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, πέρα από έναν Vlaar, οπότε πιστεύω στο διπλό.

Το κρατάμε, έστω και αν είναι χαμηλό γύρω στο 1.50...



Πολύ δυνατό το ποσοστό για τον άσο της Fulham και είναι ένας λόγος για να τον επιλέξω. Στο εξωτερικό παίζεται κοντά στις 2 μονάδες. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, τουλάχιστον όσον αφορά τους παίκτες. Στον βαθμολογικό πίνακα, αυτό βέβαια δε φαίνεται. Η Fulham βρίσκεται λίγο κάτω από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα είναι προσωρινό. Έχει ποιότητα για να ανεβεί, αρχής γενομένης από αύριο. Περιμένουμε πολλά από Berbatov και τους άλλους...

Άσος και 2 μονάδες.



Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα έχει ακόμη ένα δύσκολο απόγευμα. Η απουσία του Carroll είναι εμφανής, όλοι κράζουν τον Maiga, και όμως ο Big Sam επιμένει να του δίνει ευκαιρίες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά ο Maiga δεν έχει δείξει το παραμικρό, ένας παίκτης που δείχνει τρομερή αδιαφορία. Ότι έκανε ο Carroll, (μπουνιές - κλωτσιές με τους αντίπαλους αμυντικούς), αυτός είναι ακριβώς το αντίθετο. Βγαίνει εκτός περιοχής, δεν παλεύει, πολύ light παίκτης που δεν κάνει ούτε για το φετινό Άρη.

Γενικότερα η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, υπάρχει μεγάλη γκρίνια και για τον Sam, και ειλικρινά αυτό με στεναχωρεί... Ο Petric δεν είναι ακόμη έτοιμος, σίγουρα θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος από τον Maiga.

Η Hull τα πάει μια χαρά προς το παρόν, και ίσως να έχει άλλους 3 πόντους με το πέρας της αγωνιστικής.

Αν και δε μου πάει να ποντάρω απέναντι στην WHU, δυστυχώς θα το κρατήσω. Ήττα με ένα σκορ 2-1 ή 1-0...



Εδώ όλοι βλέπουν νίκη της Southampton, αλλά το ποσοστό είναι ιδιαίτερα χαμηλό (κοντά στο 1.44). Είναι πολύ καλύτερη ομάδα δεν το συζητάω, συμπαθώ πολύ τον Pochettino, αλλά η ομάδα δεν έγινε και Man. City για να γαζώνει τους αντιπάλους.

Καθαρή νίκη προβλέπω με ένα 2-0, 3-1...



Άλλος ένας άσος, αλλά και πάλι το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό (στο 1.30).

Μέχρι ο Moyes να μας αποδείξει ότι μπορεί να φορέσει τα παπούτσια του Sir Alex, (έκφραση που χρησιμοποιούν εδώ στην Αγγλία), τότε δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε τόσους χαμηλούς άσους, και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται να ανεβαίνει.

ΟΚ θα κερδίσει, αλλά καλύτερα μακριά. Ίσως να έχουμε ένα 2-0.

Κρατάμε λοιπόν 2 δυάδες:

1) Aston Villa - Man. City 2 (1.53)
    Fulham - Cardiff City 1 (2.05)
ποντάρουμε 15 μονάδες
2) Aston Villa - Man. City 2 (1.53)
    Hull City - West Ham Utd 1 (2.30)
ποντάρουμε 15 μονάδες.

Πέφτουμε στα 950...

Καλή τύχη σε όλους!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: παιχνίδι με τα γκολ.....


Στο 95', στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα σκόραρε η Βαλένθια επί της Γρανάδα περνώντας έτσι την χθεσινή μας πρόταση - funbet σε απόδοση 5,2. Για σήμερα το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής περιλαμβάνει 3 αγώνες για την Primera Division....





Λόγω υποχρεώσεων σήμερα θα υπάρξουν μόνο προτάσεις χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση....

Ατλ. Μπιλμπάο - Μπέτις goal/goal στο 1,66
Χετάφε - Θέλτα goal/goal στο 1,83

Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ 2-3 goal στο 1,95


 Φιλική συμβουλή: Οι φίλοι που θέλουν πιο "σίγουρα" κέρδη ας σταματήσουνε στην 2άδα η στήλη ρισκάρει λίγο περισσότερο και θα ποντάρει στην 3άδα!


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 991,6 μονάδες
Ποντάρισμα (26/09/2013):
Τριάδα: Ατλ. Μπιλμπάο - Μπέτις                                              goal/goal (1,66)       
              Χετάφε - Θέλτα                                                              goal/goal (1,83)
              Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ                                                   2-3 goal   (1,95)


Συνολική απόδοση : 5,92 Χ 11,6 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 980 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Fun-bet και μόνο...!!!


Ότι θα έμενε το 2-1 του α' ημιχρόνου στο Ατλέτικο - Οσασούνα και θα χάναμε το δελτίο μας απο το over της Μάλαγα με την Αλμερία ποιός να μας το έλεγε και να τον πιστεύαμε!! Εν πάσει περιπτώση μπάλα είναι και γυρίζει για αυτό κ εγώ σήμερα αφού δεν βγάζω άκρη με κάτι πολύ δυνατό για να το ακολουθήσω θα προτείνω ένα fun-bet.....



Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν η πρόταση μου είναι το 2πλο στην αναμέτρηση της Γρανάδα με την Βαλένθια αλλά και το over 3,5 (μ' άλλα λόγια το παιχνίδι να γίνει σε πισίνα - πόλο) στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Ράγιο....


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 958 μονάδες
Ποντάρισμα (25/09/2013):
Δυάδα:  Γρανάδα - Βαλένθια                                                     2 (2,37)       
              Σεβίλλη - Ράγιο Βαγιεκάνο                                          over 3,5 (2,20)


Συνολική απόδοση : 5,21 Χ 8 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 950 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Αφιέρωμα στον Sergio Aguero

Ο Σέρχιο ''Κουν'' Αγουέρο ήταν ο MVP του ντέρμπι του Μάντσεστερ (νίκη 4-1 για Σίτι) και το Betgrass σας έχει την πορεία του Αργεντίνου παικταρά.










Τα πρώτα χρόνια

Ο Σέρχιο Λιονέλ Αγουέρο ντελ Καστίγιο γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1988 στο Κίλμες της Αργεντινής. Από τα 9 του μόλις χρόνια εντάχθηκε στο δυναμικό της Ιντεπεντιέντε, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2002, στα... 15 του! Παίρνοντας κάποιες συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, η ανάδειξη ήρθε τη σεζόν 2005-06, όταν είχε 18 γκολ σε 36 συμμετοχές.





Η καθιέρωση στην Ατλέτικο

Η εκπληκτική του σεζόν με τα χρώματα της Ιντεπεντιέντε του έδωσε το διαβατήριο για την Ευρώπη, και συγκεκριμένα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από την πρώτη στιγμή ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Ατλέτικο, είχε καταλυτική συμβολή στην αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας, η οποία κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ και το Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2010. Συνέθεσε ένα φονικό δίδυμο με τον Ντιέγκο Φορλάν στην επίθεση και λατρεύτηκε από τους οπαδούς της Ατλέτικο. Συνολικά με τους ροχιμπλάνκος είχε 234 συμμετοχές και 101 γκολ



Ο σταρ της Μαν Σίτι

Μετά από 5 φοβερά χρόνια στην Ατλέτικο, ήρθε το μεγάλο βήμα στην Πρέμιερ Λιγκ και τα πετροδόλαρα της Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα, στις 28 Ιουλίου του 2010, ανακοινώνεται η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ! Ο Αγουέρο δηλώνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει με τη Σίτι. Και το καταφέρνει με το παραπάνω, καθώς είναι ο σημαντικότερος παίκτης της ομάδας τα τελευταία 2 και κάτι χρόνια.


Το ντεμπούτο του ήταν ονειρεμένο, αφού έπαιξε 30 λεπτά εναντίον της Σουόνσι, και πρόλαβε να βάλει 2 γκολ και να δώσει 1 ασίστ! Εξίσου φανταστικό ήταν και το τελείωμα της σεζόν 2011-12, καθώς με το γκολ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο 94', εναντίον της ΚΠΡ, χάρισε στη Σίτι τον τίτλο του πρωταθλητή!

Ο Αγουέρο είναι το κλειδί του παιχνιδιού της Σίτι και δύσκολα βγαίνει από την 11άδα. Οι οπαδοί τον λατρεύουν, ο ίδιος δηλώνει ότι ζει ένα όνειρο καθημερινά στην Σίτι και ότι θέλει να πετύχει περισσότερα. Σε πολλά ματς κρατάει την ομάδα μόνος του και συνεργάζεται πολύ καλά με τους συμπαίκτες του. Συνολικά με τη φανέλα των Πολιτών έχει αγωνιστεί σε 94 παιχνίδια και έχει σκοράρει 51 γκολ, με τους οπαδούς -και τον ίδιο φυσικά- να ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια.





Στην εθνική

Ο Σέρχιο έχει γίνει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής, κατακτώντας μάλιστα και 2 Παγκόσμια Κύπελλα με την Κάτω των 20, αλλά και χρυσό μετάλλιο στους Ολ. Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Είναι πολύ σημαντικό μέλος της εθνικής και συνυπάρχει άψογα με Μέσι και Ιγκουαϊν. Έχει συμμετάσχει σε Μουντιάλ του 2010 και Κόπα Αμέρικα του 2011. Συνολικά μετράει 46 διεθνής συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και 19 γκολ.





Θέσεις και τρόπος παιχνιδιού

Ο Αγουέρο είναι ένας all-around επιθετικός. Παίζει άνετα πίσω από τον καθαρό σέντερ φορ, δίπλα σε αυτόν, μπορεί να παίξει και μόνος του ως φορ στο ρόλο false 9, ενώ παίζει άνετα και στις πτέρυγες. 

Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητά του, καθώς είναι ταχύτατος, η τακτική εξυπνάδα του, η πολύ καλή τεχνική του και το πολύ καλό του πόδι, ενώ είναι εξαιρετικός και στις κινήσεις μακριά από τη μπάλα, γι' αυτό και είναι πολύτιμος σε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας του.



Επιτεύγματα

Ατλέτικο Μ.: 1 Γιουρόπα Λιγκ, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Ιντερτότο
Μαν Σίτι: 1 πρωτάθλημα, 1 Κομιούνιτι Σιλντ
Εθν. Αργεντινής: 1 χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, 2 μουντιάλ U20



Βίντεο












Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Παράδοση τα γκολ στο Μάλαγα - Αλμερία ......


Δεν άνοιξε "μύτη" στο Θέλτα - Βιγιαρεάλ κι αυτό μας κόστισε ένα εύκολο ταμείο μιας και το Βαλένθια - Σεβίλλη βγήκε over 2,5. Δεν πειράζει όμως πληρωθήκαμε από την 2άδα της Segunda (4,2). Εμβόλιμη αγωνιστική και ξεχώρισα 2 παιχνίδια με τα οποία αξίζει να ασχοληθούμε......




Ατλ. Μαδρίτης - Οσασούνα: Έξυπνο και υπομονετικό παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ με αποτέλεσμα να ανταμειφθεί με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (56', 72') να πάρει ακόμα 3 βαθμούς και να κάνει το 5/5. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να αναφέρουμε ακολουθεί και το ντέρμπι με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου το Σάββατο. Απουσίες: Αντριάν (φορ). Επιστροφές: ---

Τους 3 πρώτους της βαθμούς πανηγύρισε η Οσασούνα με το 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Έλτσε. Προηγήθηκε νωρίς στο 16' και διπλασίασε τα τέρματά της στο 48'. Μετά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το μόνο που καταφερε η Έλτσε ήτανε να μειώσει με πέναλτι στο 87'. Απουσίες: Νίνο (φορ), Φλάνιο (μπακ), Ντε λας Κουέβας (μεσοεπιθετικός), Σεχούδο (εξτρέμ), Ρομπέρτο Τόρες (βασικός επιτελικός). Επιστροφές: ---

Σούμα: Είναι προφανές το φαβορί του παιχνιδιού αλλά πολύ χαμηλή η απόδοση τόσο του άσσου όσο και του over 2,5. Θα παίξουμε 2-3 goal στο 2,05 ευελπιστώντας σε ένα σκορ της τάξης 2-0 ή 3-0, πιστεύοντας ότι και φέτος λίγες θα είναι οι ομάδες που θα σκοράρουν στο Βιθέντε Καλντερόν και σίγουρα η Οσασούνα δεν δείχνει να είναι κάποια από αυτές. Σε περίπτωση πάντως που δεν σκοράρει η Οσασούνα πιστεύω ότι λίγο δύσκολο θα ξεφύγει το σκορ μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με την Ρεάλ το Σάββατο αλλά και Champions League από βδομάδα....




Μάλαγα - Αλμερία: Δεν πήγε κι άσχημα την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας 0-0 με την Σοσιεδάδ. Σε ένα παιχνίδι που δεν θα θυμάται κανείς σε λίγο καιρό δέχθηκε την πίεση από τους γηπεδούχους αλλά έκλεισε σωστά τους διαδρόμους στους επιθετικούς της αντιπάλου κρατώντας έτσι πίσω το 0. Είχε προηγηθεί το 5-0 εντός με την Ράγιο. Απουσίες: Γουέλινγκτον (στόπερ) αμφίβολος ο Ανχελέρι (στόπερ). Επιστροφές: ---.

Όπως προβλέψαμε η Αλμερία όντως δάγκωσε την Λεβάντε και μάλιστα 2 φορές. Κάπου εκεί όμως ανέλαβε ο διαιτητής δίνοντας ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 55' στη φιλοξενούμενη αποβάλοντας μάλιστα και τον αμυντικό των νεοφώτιστων με 2 κίτρινες στην ίδια φάση! Παρ'όλο το 2-2 που ακολούθησε λίγο αργότερα η Αλμερία πίεσε για τη νίκη κι έφτασε πολύ κοντά στο να το πετύχει στο 93'. Απουσίες: Κρίστιαν (μπακ). Επιστροφές: ---

Σούμα: Δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης η πρόταση..... over 2,5 στο χαμηλό 1,65.....



Φιλική Συμβουλή : Δεν είναι άσχημο το 1,83 στο goal/goal της Μπαρτσελόνα με την Σοσιεδάδ δεν το ευνοεί η παράδοση αλλά τις 2 τελευταίες χρονιές επιβεβαιώνεται..... Under το Λεβάντε - Βαγιαδολίδ.


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 978 μονάδες
Ποντάρισμα (24/09/2013):
Δυάδα:  Ατλ. Μαδρίτης - Οσασούνα                                         2-3 goal (2,05)       
              Μάλαγα - Αλμερία                                                         over 2,5 (1,65)


Συνολική απόδοση : 3,39 Χ 20 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 958 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Κάβα Geobet

http://www.cretediscover.com/RentCraft/Spain/img/spain_flag.gif 


Ισπανία


Αρχικό Κεφάλαιο

Προηγούμενο υπόλοιπο
Νέο υπόλοιπο
1000 μονάδες
1051 μονάδες
1195 μονάδες


Τελευταία ενημέρωση 02/02/2014


Ακολουθεί ο πίνακας


Jimlaw: Με το διπλό της Ίπσουιτς

Καλημέρα σε όλους. Η χθεσινή μέρα ήταν αμφίρροπη στοιχηματικά. Τόσο στην ισοπαλία που επιλέξαμε (στο Γουέστ Χαμ-Έβερτον), όσο και για τα διπλά των Κρόουλι και Πρέστον.

Η Έβερτον στο 82 ισοφάρισε αλλά μετά σκόραρε και τρίτο γκολ. Την Κρόουλι για ένα διάστημα τα livescore την έδιναν 1-2 αλλά μετά το πήραν πίσω το 1-2... Ήταν ένα αμφίρροπο απόγευμα...Τέλος πάντων...Συνεχίζουμε...

Σήμερα Κυριακή έχω μία επιλογή και μόνο... Ασφαλώς και δεν πρόκειται να ασχοληθώ στοιχηματικά με το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η επιλογή μου προέρχεται από τον αγώνα που διεξάγεται για το Championship...

Μου αρέσει το διπλό της Ίπσουιτς στο 4,00. Καταρχήν, η Γουίγκαν έπαιξε το βράδυ της Πέμπτης σε αγώνα για το Europa League και μάλιστα εκτός έδρας. Λογικό, να μην είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί για το ματς αυτό όπως έπρεπε. Επίσης, είναι ομάδα που δέχεται το εύκολο γκολ εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά η Ίπσουιτς, προέρχεται από δύο σερί νίκες εντός έδρας. Φυσικό είναι μετά από αυτές τις νίκες να πάρει ψυχολογία. Το αρνητικό μέχρι τώρα γι' αυτήν είναι ότι στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της, δεν έχει νίκη (μία ισοπαλία και δύο ήττες). Παρόλα αυτά το διπλό μου αρέσει αρκετά...

Από την μία η Γουίγκαν είχε συνεχόμενα ματς, από την άλλη δέχεται εύκολα γκολ εντός... Η Ίπσουιτς πήρε ψυχολογία με τις δύο σερί νίκες.. Ε, βάζω και το 4άρι στην απόδοση και καταλήγω στο διπλό...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 904,85 μονάδες
Κέρδη (21-9-2013): -
Υπόλοιπο: 904,85 μονάδες
Ποντάρισμα (22-9-2013):
Μονό αποδεκτόΓουίγκαν-Ίπσουιτς 2 (4.00) Χ 15 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 15 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 889,85 μονάδες

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Geobet: Με την πλάτη στο τοίχο ο Τζούκιτς στο Μεστάγια....

Για ένα παιχνίδι πάλι δεν βγήκε το παρολί μας αφού Εϊμπάρ και Μούρθια έμειναν στο 0. Επίσης δεν σημειώθηκαν τέρματα και στο Σοσιεδάδ - Μάλαγα αντιθέτως το κοντέρ έγραψε over 3,5 (4) στην αναμέτρηση της Ράγιο με την Μπαρτσελόνα ενώ και η Αλμερία μέχρι να φάει την κόκκινη επιβεβαίωνε την πρόβλεψη μας για επικράτηση..... Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές....





Σήμερα δεν θα πάμε με 3άδα αλλά με δύο 2άδες....

Θέλτα - Βιγιαρεάλ: Καλά τα πήγε στο νέο Σαν Μαμές την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Μπιλμπάο και παρ' όλο που προηγήθηκε έχασε τελικά με 3-2. Είχε πάντως την ευκαιρία και μετά το 1-1 να προηγηθεί εκ νέου λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου αλλά ο Βραζιλιάνος Σάρλες αστόχησε σε πέναλτι. Στο β' ημίχρονο πιέστηκε και δέχθηκε άλλα 2 γκολ. Απουσίες: Κρον Ντέλι (μέσος) και κάποιοι ακόμα μακροχρόνια απόντες. Επιστροφές: Αουρτενέτσε (βασικός αριστερός μπακ).

Ζόρισε όσο έπρεπε την Βασίλισσα την τελευταία αγωνιστική αποσπώντας έτσι ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με 2-2. Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα του Μαρθελίνο η οποία προηγήθηκε και ενώ θα μπορούσε να ζευγαρώσει τα τέρματά της δέχτηκε την ανατροπή από την Ρεάλ. Δεν είχε πει όμως την τελευταία της κουβέντα ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 στο 69' με τον Ντος Σάντος. Απουσίες: Φαρινός (έμπειρος χαφ) μακροχρόνια απών. Επιστροφές: ---

Σούμα: Σχετικά ισορροπημένο το σετ με ελαφρά κλίση προς την Βιγιαρεάλ αλλά γιατί να μπλέξουμε με σημείο από την στιγμή που υπάρχει και κόντρα παράδοση για τους φιλοξενούμενους (1-1-0). Over 2,5 στο 1,80.



Βαλένθια - Σεβίλλη: Δύσκολα τα πράγματα για τις νυχτερίδες αφού εκτός απο την απρόσμενη ήττα με 0-3 (έπαιζε με 10 από το 10') από την Σουόνσι στο Γιουρόπα Λιγκ στο Μεστάγια, μετράει 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα δεχόμενη μάλιστα 3 γκολ σε κάθε μια απο αυτές τις αναμετρήσεις. Η τελευταία μάλιστα με την Μπέτις (3-1) είχε ένα εφιαλτικό α' ημίχρονο (3-0). Ο Τζούκιτς δοκιμάζει συνεχώς νέα σχήματα προκειμένου να βρει την .... λύτρωση. Απουσίες: --- Επιστροφές: Ζοάο Περέιρα (δεξί μπακ).

Η Σεβίλλη κατάφερε να κάμψει την μαχητική Εστορίλ και να πάρει διπλό (1-2) στην Πορτογαλία ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Υπήρξε και ένα ελαφρύ ροτέισον πράγμα που ξεκούρασε μερικούς από τους βασικούς. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα έχασε με 3-2 από την Μπαρτσελόνα αφήνοντας ωστόσο καλές εντυπώσεις. Απουσίες: Φάσιο (στόπερ), Καρίσο (στόπερ). Αμφίβολος ο Περότι (εξτρέμ). Επιστροφές: Ίσως χρησιμοποιηθούν οι Ρέγιες (εξτρέμ), Τσερνίσεφ (μπακ), Παρέχα (στόπερ).

Σούμα: Υπήρξε σκέψη καθώς έχει βάση και λόγω παράδοσης (4-0-5) αλλά και λόγω αγωνιστικής - ψυχολογικής κατάστασης των 2 ομάδων να προταθεί το Χ2 (1,85). Βαθμολογικά πάντως η Σεβίλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η Βαλένθια 3-4 θέσεις πιο ψηλά. Έχουν το ίδιο ενεργητικό αλλά η Βαλένθια έχει ένα περισσότερο στο παθητικό (5:9) (5:8). Ας τους αφήσουμε λοιπόν αφού είναι οριακό το ματς και για τον Τζούκιτς να βγάλουνε τα μάτια τους μόνοι τους. Over 2,5 στο 1,75 γιατί σίγουρα παρ' όλα τα προβλήματα θα πέσουνε κορμιά.



Χιρόνα - Λας Πάλμας: Η όπως πάντα υπνωτισμένη στο α' ημίχρονο Χιρόνα εμφανίστηκε στο β΄ μέρος και κατάφερε να κερδίσει την Λούγκο εκτός έδρας με 1-2. Αν και ισοφάρισαν στο 56' στάθηκαν τυχεροί σε 3-4 περιπτώσεις - ευκαιρίες της Λούγκο πετυχαίνοντας αυτοί το νικητήριο γκολ με πέναλτι στο 86'. Απουσίες: Σταθερά απο το καλοκαίρι έξω Ουρτάδο (αμυντικός μέσος), Χάντρο (μεσοεπιθετικός) Τσάντο (βασικός στράικερ) αμφίβολος. Επιστροφές: ---.

Την πρώτη της νίκη απέναντι στην Χαέν εντός έδρας με 1-0 πανηγύρισε η Λας Πάλμας χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της. Στο τελευταίο τέταρτο του α' ημιχρόνου ουσιαστικά ανέβασε απόδοση με το υπόλοιπο παιχνίδι να κινείται στην μετριότητα. Απουσίες: Νοκ αουτ ο Αράντα (στράικερ), Ατούμπα (βασικός αριστερός μπακ), Ερνάν (μέσος). Επιστροφές: ---.

Σούμα: Απο το σίγουρο goal-goal στο 1,72 (που προτείνω) θα επιλέξω το πιο ρισκαδόρικο σενάριο το να μπούνε πιο πολλά γκολ στο β' ημίχρονο στο 2,05.



Πονφεραντίνα - Χέρκουλες: Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης (0-1) απο μια δύσκολη έδρα όπως αυτής της Αλκορκόν. Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο σε ένα τετ-α-τετ στο β' ημίχρονο με τις υπόλοιπες περιπτώσεις να αφορούν μακρινά σουτ μιας και δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή η γηπεδούχος Αλκορκόν. Το γκολ η Πονφεραντίνα το πέτυχε στο 14΄. Απουσίες: Φόφο (βασικός μεσοεπιθετικός και αρχισκόρερ) άγνωστο εάν θα προλάβει, Σαούλ (μέσος). Επιστροφές: Σανταμαρία (βασικός γκολκίπερ).

Παρότι έχανε με 0-2 στο 70' απο την Μαγιόρκα κατάφερε με ένα κανονικό (79') και ένα αντικανονικό (88') γκολ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Έχασε αρκετές ευκαιρίες και βάσει εικόνας (όχι εξέλιξης) δικαιούταν το Χ. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που παίζει κλειστά αμυντικά δέχεται γκολ. Απουσίες: Εκτορ Φοντ (πολύτιμος μέσος), Χουάνμα Ορτίθ (αμυντικός) εκτός απο το καλοκαίρι. Επιστροφές: ---

Σούμα: Αρκετά καλά και σταθερά στέκεται η Πονφεραντίνα σε αντίθεση με την ιδιαίτερα ασταθή αλλά παρ' όλα αυτά ποιοτική Χέρκουλες. Πηγαίνοντας και με την παράδοση (2-0-0) πιστεύω ότι η Πονφεραντίνα δύσκολα ή εύκολα άλλη μια χρονιά θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Άσσος στο 2,05.


Φιλική Συμβουλή : Προσοχή στο μεσημεριανό παιχνίδι μπορεί να είναι φαβορί η Μπέτις αλλά η παράδοση είναι υπέρ της Γρανάδα (1-0-2), δεν είναι άσχημο το goal/goal. Κατά τ'άλλα πιστέυω πως δεν θα χάσουν Αλκορκόν και Σπ. Χιχόν.....



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 950 μονάδες
Ποντάρισμα (22/09/2013):
Δυάδα:  Θέλτα - Βιγιαρεάλ                                                        over 2,5 (1,80)       
              Βαλένθια - Σεβίλλη                                                       over 2,5 (1,75)


Συνολική απόδοση : 3,15 Χ 20 Μονάδες


Δυάδα:  Χιρόνα - Λας Πάλμας                                                 Ημίχρονο με τα 
                                                                                               περισσότερα γκολ: Β'  (2,05)       
              Πονφεραντίνα - Χέρκουλες                                         1 (2,05)


Συνολική απόδοση : 4,20 Χ 15 Μονάδες


Νέο υπόλοιπο: 915 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Giorgos Bet : Λέμε όχι στα ντέρμπι!

Derby della Capitale ? Όχι ευχαριστώ...
Μίλαν - Νάπολι ? Μένω μακριά.

Καθαρά με παιχνίδια της Κυριακής θα ασχοληθώ και ούτε που θα κοιτάξω τα 2 ντέρμπι της αγωνιστικής , αφού υπάρχουν πιο σίγουρα ματς που αξίζουν να ποντάρω.

Πάμε να τα δούμε λοιπόν :


Σασσουόλο - Ίντερ (Κυριακή 13:30 )

Η Ίντερ κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική , παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο Ματσάρι φαίνεται πως έχει αρχίσει να περνά την δικιά του φιλοσοφία στην ομάδα, αυτή με την οποία κατάφερε να φέρει (ξανά)την Νάπολι σε υψηλό επίπεδο. Στην διάθεσή του θα έχει και τον Μιλίτο , ο οποίος βρίσκονταν στον πάγκο στον προηγούμενο αγώνα , ενώ και ο αμυντικός Σάμιουελ θα βρίσκεται στην αποστολή.

Η περσινή πρωταθλήτρια της Serie B Σασσουόλο , έχει ξεκινήσει φέτος με 3 συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα έχει πολλούς νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές και η έλλειψη εμπειρίας είναι εμφανής στα παιχνίδια της.Μεγάλο και το πρόβλημα στο σκοράρισμα , με μόλις 1 γκολ σε 3 αγώνες. Αυτό σε συνδυασμό με τις απουσίες τον Μαρόνε , Γκόμες και Τεράνοβα αποδυναμώνουν τους γηπεδούχους.

Πρόβλεψη : Με βάση τις εμφανίσεις των ομάδων θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν κερδίσει η Ίντερ. Θα ποντάρω στο διπλό του 1,75.


Αταλάντα - Φιορεντίνα (Κυριακή 16:00)

Η Αταλάντα στο 2ο παιχνίδι στην έδρα της θέλει να διατηρήσει την εκπληκτική της παράδοση , με μόλις 2 ήττες από την Φιορεντίνα εντός έδρας τα τελευταία 20 χρόνια. Επειδή όμως η προϊστορία δεν παίζει..μπάλα ας δούμε λίγο σε τι κατάσταση βρίσκονται οι 2 ομάδες.

Η Αταλάντα λοιπόν έχει 3 βαθμούς από 3 αγώνες, τους οποίους κατέκτησε με νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι της με  Τορίνο (2-0). Σε 2 εκτός έδρας αγώνες έχει ηττηθεί. Παρότι διαθέτει ποιοτικούς επιθετικούς (Μποναβεντούρα , Ντένις), έχει σκοράρει 3 γκολ μέχρι στιγμής  τα 2 εκ των οποίων από τους κεντρικούς της αμυντικούς. Αυτό δείχνει πως οι βασικοί επιθετικοί της είναι ντεφορμέ , πράγμα που θα δυσχεράνει το έργο των γηπεδούχων , πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσι είχαν σκοράρει τα μισά γκολ της Αταλάντα στο πρωτάθλημα...

Η Φιορεντίνα  γκέλαρε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με την Κάλιαρι , παραχωρώντας ισοπαλία , αφού ο τερματοφύλακας το φιλοξενούμενων αποφάσισε να γίνει...Μπουφόν. Στο Γιουρόπα Λίγκ ωστόσο , πήρε εύκολα την νίκη με 3-0 επί της Πάκος Φερέιρα. Τώρα καλείται να διαχειριστεί την κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης και την απουσία του Μάριο Γκόμες.

Πρόβλεψη : Ποιοτικά ανώτερη η Φιορεντίνα , παίζει καλό ποδόσφαιρο και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Έχει και  βάθος πάγκου για να διαχειριστεί κούραση και απουσίες βασικών παικτών. 2 (2,40).


Γιουβέντους - Βερόνα (Κυριακή 16:00)

Η Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στις νίκες , μετά από 2 ισοπαλίες με Ίντερ(1-1) και Κοπενχάγη (1-1). Μετά τον τελευταίο αγώνα , ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε απογοητευμένος με την ισοπαλία , αφού σε ένα σύνολο 27 τελικών προσπαθειών μόνο ο Κουαλιαρέλα βρήκε στόχο για το 1-1. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Πέπε , Μαρκίσιο , Κάσερες , με τον Κόντε να μην προβληματίζεται όμως αφού η Γιουβέντους έχει μεγάλο βάθος πάγκου.

Η Βερόνα πραγματοποίησε καλή αρχή στην επανεμφάνισή της στην μεγάλη κατηγορία, με 2 νίκες κατακτώντας 6 βαθμούς. Στα παιχνίδια της μέχρι στιγμής έδειξε ότι είναι ομάδα πολύ ανταγωνιστική.

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν  ήταν το 2007, στην Serie B τότε και οι 2 ομάδες , και η Γιουβέντους είχε πάρει δύσκολη νίκη με 1-0 (σκόρερ ο Μπουμσόνγκ).

Πρόβλεψη : Ξεκάθαρο φαβορί η Γιουβέντους , στο 1,30 δίνεται ο άσσος στο ίντερνετ ενώ  στον ΟΠΑΠ είναι στο 1,10 . 1 (1,30)


Πρόταση :

Σασσουόλο - Ίντερ                   2 (1,75)

Αταλάντα - Φιορεντίνα            2 (2,40)

Γιουβέντους - Βερόνα             1 (1,30)

Ποντάρισμα  : 5 μονάδες

Geobet: Συνεχίζει η Ατλέτικο.......


Μετά το χθεσινό Οσασούνα - Έλτσε 2-1 και το Ουέλβα - Μπαρτσελόνα Β' 3-0 συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική κίνηση με 8 αγώνες (4 Primera, 4 Segunda). Δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποια συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού οι έξοδοι για τους πρωτοπόρους είναι σχετικά ακίνδυνες (όσο μπορούμε στοιχηματικά να το πούμε αυτό)...




Βαγιαδολίδ - Ατλ. Μαδρίτης: Κατάφερε να αποσπάσει το 0-0 στο παιχνίδι με την Έλτσε την Δευτέρα η Βαγιαδολίδ και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη αφού με αυτό το σκοπό παρατάχθηκε. Μάλιστα σε μερικές φάσεις του β' ημιχρόνου χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μαρίνιο προκειμένου τελικά να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Απουσίες: Λάρσον (φορ, μπήκε σε πρόγραμμα προπονήσεων αλλά κρίνεται ακόμα ανέτοιμος), Βαλιέντε (στόπερ/αρχηγός), Ράμα (εξτρέμ). Επιστροφές: Εμπερτ (πολύτιμος πλάγιος χαφ).

Με νίκη ξεκίνησε την πορεία της στο Champions League η Ατλέτικο καταβάλλοντας την Ζενίτ στο Βιθέλντε Καλντερόν με 3-1. Παρ' όλο που ισοφαρίστηκε στο 58' απο την Ζενίτ απάντησε άμεσα στο 64' και ολοκλήρωσε στο 80' την ολοκληρωτική της επικράτηση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο πρωτάθλημα με το κοντέρ να γράφει 4/4 και τελευταίο της θύμα η Αλμερία την οποία κέρδισε εντός έδρας με 4-2. Απουσίες: Αντριάν (μεσοεπιθετικός) Επιστροφές: Ντιέγκο Κόστα (επιθετικός).

Σούμα: Η Ατλέτικο έχει πάρει φόρα και δύσκολα θα σκαλώσει στην καλοδουλεμένη μεν αλλά μέτρια δε Βαγιαδολίδ. Διπλό στο 1,70.


Εϊμπάρ - Μούρθια: Με την Σαμπαντέλ έπαιξε χωρίς 4 βασικούς της οι οποίοι χτυπήθηκαν από γαστρεντερίτιδα λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Παρ' όλα αυτά έπαιξε σχετικά καλά και δεν κινδύνευσε σε πολλές φάσεις κατορθώνοντας να φτιάξει κι αυτή 1-2. Τελικά το πέναλτι στο 62' είναι αυτό που χώρισε τις 2 ομάδες. Απουσίες: --- Επιστροφές: Γυρίσανε και οι 4 που απουσιάσανε λόγω γαστρεντερίτιδας απο το προηγούμενο Ιρουρέτα (γκολκίπερ), Κάπα (μέσος), Ζιλβάν (μέσος), Εράστι (μέσος).

Η Μούρθια αν και έπαιξε καλύτερα η Αλαβές κατάφερε και κέρδισε με 2-1 με γκολ στο 87'. Παρ' όλα τα πολλά λάθη που έκανε κατάφερε να προηγηθεί στο 54' με την Αλαβές να ισοφαρίζει άμεσα στο 59'. Βέβαια η Αλαβές ήταν άστοχη σε πολλές τελικές οπότε μοιραία επήλθε και το τελικό 2-1 αφού όταν δεν βάζεις τρώς..... Απουσίες: --- Επιστροφές: ---.

Σούμα: Η Μούρθια σκοράρει αλλά δέχεται και με μεγάλη ευκολία γκολ, η Αλαβές πάλι απο την άλλη 4 γκολ απο τα 6 που έχει δεχθεί είναι απο πέναλτι. Κάπου εκεί εκεί λοιπόν το κόβω και το σημερινό στο goal/goal του 1,90.


Νουμάνθια - Σαμπαντέλ: Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε εκτός με 3-1 απο την Κόρδοβα αν και προηγήθηκε μόλις στο 2' 0-1. Μετά την ισοφάριση στο 23' 1-1 υπήρξαν ευκαιρίες και απο τις 2 ομάδες για γκολ πριν δεχθεί το 2-1 στο 78'. Στο 84' έμεινε με 10 παίχτες οπότε και ανέβηκε να ισοφαρίσει δεχόμενη μοιραία στο 94' και τρίτο γκολ. Απουσίες: Ισίδορο (μπακ) Επιστροφές:---.

Η Σαμπαντέλ είναι η "τυχερή" που περιγράψαμε παραπάνω στο περιστατικό με την γαστρεντερίτιδα της Εϊμπάρ η οποία αν και κακή κατάφερε να κερδίσει με 1-0. Μην καταφέρνοντας να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα ευτύχησε να σκοράρει στο 62' με πέναλτι δεχόμενη όμως μεγάλη πίεση απο εκεί και έπειτα. Απουσίες: Ρουίθ (μπακ) Εσπασαντίν (μπακ), Γκονί (μπακ), Ολμο (μπακ) Ιδάλγο (βασικός μέσος) όλοι έξω απο το καλοκαίρι, Μόχα (βασικός μέσος), Ρούπερ (μέσος, αμφίβολος).

Σούμα: Η Νουμάνθια συνεχίζει να σκοράρει σταθερά και η Σαμπαντέλ δεν θα είναι πάντα τόσο τυχερή  όπως με την Εϊμπάρ. Ελπίζω πως και με την βοήθεια της ποιοτικής μεσοεπιθετικής γραμμής της Σαμπαντέλ θα έχουμε το over 2,5 στο 1,95.


Φιλική Συμβουλή : Πιστέυω αξίζει ένα ποντάρισμα στο over 3,5 στο παιχνίδι της Ράγιο με την Μπαρτσελόνα όπως και του over 2,5 στο Σοσιεδάδ - Μάλαγα. Η Λεβάντε και λόγω μεταγραφών παρουσιάζει βελτίωση όμως η Αλμερία έχει δείξει ότι δαγκώνει δεν ξέρω πόσες ακόμα ομάδες θα βάλουνε 2 γκολ μέσα στο Καλντερόν....



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 965 μονάδες
Ποντάρισμα (21/09/2013):
Τριάδα:  Βαγιαδολίδ - Ατλ. Μαδρίτης                                        2 (1,70)       
                Εϊμπάρ - Μούρθια                                                         goal/goal (1,90)
                Νουμάνθια - Σαμπαντέλ                                               over 2,5 (1,95)


Συνολική απόδοση : 6,3 Χ 15 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 950 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....